Old_Shetarhand Публикувано Август 24, 2008 Публикувано Август 24, 2008 (Редактирано) Ей Пичое историята е следната... с един приятел Пианист... сбрахме формация .....и праим демо ф момента....и понеже демото е за пиано бар... конкретно демотата са напраени така че да звучат по начина по който бихме могли да ги изсвирим на живо.....а не да наслагваме инструменти.... Песента е на Стинг..... Очакваме критики..... не е точно завършено ....сега едно девойче ще запише бек вокалчета.....но в Общи линии .. е това ехех Очакваме Отзиви..... Основно негативни.... ехехех Поздрави Едит : Ето и песниовчето http://media.putfile.com/Probably-me Редактирано Август 24, 2008 от Old_Shetarhand Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Много добре е станало, но солцето малко по-напред мисля ще е по-добре. Не ми е ясно обаче защо е споменат най-некадърния от тримата автори. Песента е на Ерик Клептън, Майкъл Кеймън и Стинк. А последния може само да им диша пушилека... Цитирай
bulby Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Мнооого яко изпълнение! А от първия коментар разбирам, че някой явно не си е научил урока, наречен The Police Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Парчето по принцип ми е звучало винаги малко монотонно, но пък вие чудесно сте го направили! И много чисто е изпято. Браво ! Цитирай
Recommended Posts