Jordan_J Публикувано Август 13, 2005 Публикувано Август 13, 2005 CHARLIE HUNTER - Videos За да не правя друг топик пускам тук и това: STANLEY JORDAN - Home Page Цитирай
Telerig Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Ааа тия двамата ги знам отдавна....задължителни са да се видят. Между другото Чарли беше в София 99-та или 2000-та там някъде - концертът беше наистина впечатляващ, спомням си, че в интервю разказа за уроците, които е взимал от Джо Сатриани навремето, но не беше особено въодушевен в разказа си. Както и да е Джо си е голям и е научил маса народ на китара..дори и джазмени Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Ааа тия двамата ги знам отдавна....задължителни са да се видят. Между другото Чарли беше в София 99-та или 2000-та там някъде - концертът беше наистина впечатляващ, спомням си, че в интервю разказа за уроците, които е взимал от Джо Сатриани навремето, но не беше особено въодушевен в разказа си. Както и да е Джо си е голям и е научил маса народ на китара..дори и джазмени Да, за Чарли Хънтър знам, че е бил в БГ и са го давали тогава по ТВ-то. Има много готини неща в сайта си. Има много хора, на които ще се харесат сигурно... Цитирай
TONY Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Чарли свири на китаробас -къстъм мейд 7 струнка - 3 бас струни и 4 за китара акомпанира си и си солира сам пича ползва и 2 различни усилвателя - едно меса буги марк 1 ( май че) - за китарата и друг усилвател за бас струните му - тоест от китарата излизат 2 жака и отивот към ралчни усилватели Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Чарли свири на китаробас -къстъм мейд7 струнка - 3 бас струни и 4 за китара акомпанира си и си солира сам пича ползва и 2 различни усилвателя - едно меса буги марк 1 ( май че) - за китарата и друг усилвател за бас струните му - тоест от китарата излизат 2 жака и отивот към ралчни усилватели Всъщност той свири на 8-струнка (3-бас и 5 китарни струни)... Вижда се добре в сайта му на снимките. Уникален стил. Гледал ли си Стенли Джордан - той е 2 пъти по-атрактивен според мен... Цитирай
solo5 Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 И аз много му се кефя на Stanley Jordan За първи път го видях преди доста години в един филм с Брус Уилис Тогава Брус играеше някаква роля, в която освен всичко друго навремето са дрънкали (уж) със Станлей Джордан Спомням си много добре сцената, в която Брус влиза в една репетиционна и там бат Стенли направо кърти Брус го пита кака е, а Стенли на свой ред го пита Свириш ли още после ми отне доста време за да намеря негови аудио записи, но когато намерих и 1h видео тогава направо ми идеше да си хвърля китарката през балкона Цитирай
solo5 Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 малии не бях виждал толкова наклонени прагчета на киталка през живота си ... ама явно така трябва да бъде Цитирай
maringtr Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Стенли кърти отсекъде... Има едно много яко негово видео от шоуто на Летерман, и там направо откача!!! Цитирай
Telerig Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Стенли кърти отсекъде... Има едно много яко негово видео от шоуто на Летерман, и там направо откача!!! Мдаа всеки може да си го дръпне от Тук Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Въпросния Чарли ( няма спор ,че е луд по цялата глава),беше се изказал точно като ни гостуваше : "Един от първите ми учители беше Джо Сатриани.Знаете го - той свири хеви метъл!" Хъхъхъ- зъл инфернален кикот в адския клозет Нямам претенции цитатът да е точен,перефраза има Цитирай
Dushmanina Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Ихааа, чудех се тъкмо напоследък кой добър китарист ми се е дослушало. На Стенли имам цял концерт на ДВД от небезизвестния джаз фест в Монреал, Канада от 1990 година - първия път като го гледах не можех нищо да кажа - :wow: :wall: А Чарли Хънтър също няма какво да го коментираме - Цитирай
Stone Free Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Яко!! кефи на макс! :violin: Редактирано Август 14, 2005 от Stone Free Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Да, и аз съм на същото мнение - и двамата са изроди. На Стенли Дж. имам оригинално видео, но концерта му в Канада го нямам. .... Тъкмо докато си говорим поръчах 2 оригинални ДВД-та на Джордан - "Live In Montreal" и "GUITAR INSTRUCTION" а с тях и ДВД-тата на Чарли Хънтър - "RIGHT NOW LIVE!" и "SOLO INVENTIONS" Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 Току що открих нещо много интересно за Чарли Хънтър. Вие ще видите какво - на снимката ... ... Всъ6тност като гледах ДВД-то разбрах, 4е не е Тубман , това било Х&К Лесли Ротари Симулатор Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Единственото интересно, което виждам е китарата с fanned frets. Цитирай
Recommended Posts