Evtim Djerekarov Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Нещо много тийнейджърски дух се появи в темата... все едно ще идва Кърт Кобейн, не Гилбърт... Редактирано Август 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! Ти твърдиш, че му се е обадил, а човека просто каза, че е получил обявление. Знаеш ли, че някои сайтове предлагат услуги като да те добавят в мейлинг лист и да те уведомяват за събития, нови статии и т.н. Има и друго нещо наречено RSS feed, което е нещо подобно на горното. Стига си се правил на интересен. Все пак братко-обявление от Пол(първа дружка)-както и аз от Бил-загряваш ли? Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! Полегнал съм си аз на диванчето и по едно време телефона ми звъни ... Ама така ... международно ми звъни ... Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Все пак г-н Gilbert идва в Филибето и това е супер!-радвам се много защото е един от китаристите които са повлияли най-много на стила ми на свирене, и е китариста раздаващ най -много себе си за да покаже как стават някои виртоозни хватки,и как трябва да се учи китара-за разлика от Малмстийн! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Но за прилика с Бисер Рачев..... На лаф-моабет го обърнахте тука, че вече и идеологическо-китарно-фенски спорове има почва да се заформят. Редактирано Август 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts