Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! ;) -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! ;) сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха ;) -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! :thumbs_up:

Ти твърдиш, че му се е обадил, а човека просто каза, че е получил обявление.

Знаеш ли, че някои сайтове предлагат услуги като да те добавят в мейлинг лист и да те уведомяват за събития, нови статии и т.н.

Има и друго нещо наречено RSS feed, което е нещо подобно на горното.

Стига си се правил на интересен.

Все пак братко-обявление от Пол(първа дружка)-както и аз от Бил-загряваш ли?

Отговорено
Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! ;) -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! ;) сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха ;) -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! :thumbs_up:

Полегнал съм си аз на диванчето и по едно време телефона ми звъни ... Ама така ... международно ми звъни ...

Отговорено

Все пак г-н Gilbert идва в Филибето и това е ;) супер!-радвам се много защото е един от китаристите които са повлияли най-много на стила ми на свирене, и е китариста раздаващ най -много себе си за да покаже как стават някои виртоозни хватки,и как трябва да се учи китара-за разлика от Малмстийн!

Отговорено (Редактирано)

Но за прилика с Бисер Рачев..... ;)

На лаф-моабет го обърнахте тука, че вече и идеологическо-китарно-фенски спорове има почва да се заформят.

Редактирано от Evtim Djerekarov