jororock Публикувано Август 22, 2008 Публикувано Август 22, 2008 Един от наи-добрите китаристи идва на концерт в Пловдив на 18-ти октомври http://www.krechetalo.sme.bg/events.php?newsid=1571& Цитирай
xstyle Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Да. На мен един приятел ми каза. бтв нещо немога да отворя линка :-| едит: махни www-to Редактирано Август 22, 2008 от xstyle Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Да. На мен един приятел ми каза. бтв нещо немога да отворя линка :-| едит: махни www-to не знам защо -пробвах и на мен ми се отваря линка Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Тази тема съществува в раздел "Говорилня" вече от месец Ето я ТУК Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Тази тема съществува в раздел "Говорилня" вече от месец Ето я ТУК Не посещавам говорилнята , но информацията ми е от извора! Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Тази тема съществува в раздел "Говорилня" вече от месец Ето я ТУК Не посещавам говорилнята , но информацията ми е от извора! Тоест твоята информация е по-вярна от тази в "говорилнята"? Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Тази тема съществува в раздел "Говорилня" вече от месец Ето я ТУК Не посещавам говорилнята , но информацията ми е от извора! Тоест твоята информация е по-вярна от тази в "говорилнята"? Тоест основния организатор ми приятелче!-както казах не посещавам говорилнята а слагам темата защото се радвам че този ми приятел ми се обади за да ме покани , и не виждам смисал от дискусията за говорилнята-ок? Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Също така мисля че има и други хора които не посещават говорилнята, а трябва да знаят за събитието! Редактирано Август 22, 2008 от jororock Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Чухме, че даже преди 2 месеца беше, още в българските медии не беше излязло като новина, когато получих обявление от Пол, че пуска VIP билетите за шоуто. Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Чухме, че даже преди 2 месеца беше, още в българските медии не беше излязло като новина, когато получих обявление от Пол, че пуска VIP билетите за шоуто. Ха ха!-да съм казал от Пол!-получих я от теб!-ха ха Редактирано Август 22, 2008 от jororock Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 ^ Смей се - то си твоя работа. Ма аз съвсем сериозно го казвам Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 ^ Смей се - то си твоя работа. Ма аз съвсем сериозно го казвам И ти се обади Пол? Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 ^ http://myspace.com - само това ще ти кажа, защото явно си задръстен, та не разбираш от дума. Цитирай
jororock Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! Редактирано Август 22, 2008 от jororock Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! Ти твърдиш, че му се е обадил, а човека просто каза, че е получил обявление. Знаеш ли, че някои сайтове предлагат услуги като да те добавят в мейлинг лист и да те уведомяват за събития, нови статии и т.н. Има и друго нещо наречено RSS feed, което е нещо подобно на горното. Стига си се правил на интересен. Цитирай
Recommended Posts