Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Да. На мен един приятел ми каза.

бтв нещо немога да отворя линка :-|

едит: махни www-to

Редактирано от xstyle
Отговорено
Да. На мен един приятел ми каза.

бтв нещо немога да отворя линка :-|

едит: махни www-to

не знам защо -пробвах и на мен ми се отваря линка

Отговорено
Тази тема съществува в раздел "Говорилня" вече от месец ;)

Ето я ТУК ;)

Не посещавам говорилнята , но информацията ми е от извора!

Отговорено

Ето я ТУК ;)

Тоест твоята информация е по-вярна от тази в "говорилнята"? ;)

Отговорено

Ето я ТУК ;)

Тоест твоята информация е по-вярна от тази в "говорилнята"? ;)

Тоест основния организатор ми приятелче!-както казах не посещавам говорилнята а слагам темата защото се радвам че този ми приятел ми се обади за да ме покани , и не виждам смисал от дискусията за говорилнята-ок?

Отговорено (Редактирано)

Също така мисля че има и други хора които не посещават говорилнята, а трябва да знаят за събитието!

Редактирано от jororock
Отговорено

Чухме, че даже преди 2 месеца беше, още в българските медии не беше излязло като новина, когато получих обявление от Пол, че пуска VIP билетите за шоуто. ;)

Отговорено (Редактирано)
Чухме, че даже преди 2 месеца беше, още в българските медии не беше излязло като новина, когато получих обявление от Пол, че пуска VIP билетите за шоуто. ;)

Ха ха!-да съм казал от Пол!-получих я от теб!-ха ха

Редактирано от jororock
Отговорено (Редактирано)

Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! ;) -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! ;) сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха ;) -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! :thumbs_up:

Редактирано от jororock
Отговорено
Е да ,задръстен съм, ние от село сме така но все пак да ти се обади Пол!!! ;) -ти си голяма работа!-не съм ти расказвал на мен като ми се обади Бил Клинтън че ще идва в България и ми каза -Хай Жоро аз съм Бил!-Помниш ли ме?-ееееее-един път ходихме с теб на риба в Доспат!-еееееееееееййййййййййййй братко половин час не мога да се сетя кой ми се обажда! ;) сетих се чак като ми припомни как правехме тройка на една циганка на пазарджишко шосе-от тогава си пада по свирките!-ха ха ;) -е вярвам ти вече-поздрави на Пол!!! :thumbs_up:

Ти твърдиш, че му се е обадил, а човека просто каза, че е получил обявление.

Знаеш ли, че някои сайтове предлагат услуги като да те добавят в мейлинг лист и да те уведомяват за събития, нови статии и т.н.

Има и друго нещо наречено RSS feed, което е нещо подобно на горното.

Стига си се правил на интересен.