maringtr Публикувано Август 12, 2005 Публикувано Август 12, 2005 100 на 100 е коментирано вече, но тъй като не съм чак от толкова отдавна в този форум, не намерих подобно нещо... Както и да е, та въпросът ми е, можете ли да ми дадете линкове към книги/ръководства за правене на китари, в PDF формат... Виждал съм много яки такива, които се продават в Интернет и ми е интересно да ги разгледам, ако някой ги има сканирани или нещо подобно... Айде пишете! Цитирай
fracture Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 хм :think: заинтригува ме, може ли да посочиш някои заглавия Цитирай
Topsun Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 не знам дали някой може да ти даде,но по принцип потърси в интернет за някои големи лютиери или лютиери на големи фирми и тм можеш да видиш начина на изработване на една китара с всичките му хави,като цифри,врем е и каквото още ти трябва Цитирай
maringtr Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 хм :think: заинтригува ме, може ли да посочиш някои заглавия Еми ето например, виж този линк -> http://www.buildyourguitar.com/books/books.asp?vat=yes Цитирай
bluesman Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 dark, има едно издателство Verlag Erwin Bochinsky във Франкфурт от където съм си купувал такива книги но за щтрайхови инструменти . Verlag Erwin Bochinsky GmbH & Co. KG Münchner Str. 45, 60329 Frankfurt/Main T: (069) 2713789-0, Tfax: (069) 2713789-94 Поискай им да ти изпратят каталог с книгите им. Много са точни. Доколкото си спомням инат специално книга за кострукцията и схеми за ел. китари. Цитирай
maringtr Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 Аз вече намерих книги в ПДФ формат, но мерси все пак... 10х на fracture! Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Аз вече намерих книги в ПДФ формат, но мерси все пак... 10х на fracture! Аууу, дай некой линк pls А, на някой да му се на мират чертежи с размерите и всичко необходимо? ..че аз намерих тук там ама са само платени...и ако са на по-нестандартни форми още по-добре. мерси Цитирай
jFog Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Аууу, дай некой линк pls да бе дай,дай , дай, Цитирай
the_gorer Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Да, и аз бих искал линк към PDF книжките. Ако ги няма качени, моля, прати ми ги на мейл: vladdich@abv.bg Мерси! Цитирай
pacman Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 А, на някой да му се на мират чертежи с размерите и всичко необходимо? ..че аз намерих тук там ама са само платени...и ако са на по-нестандартни форми още по-добре. мерси Ето чертежи - стандартни, нестандартни, квот' си харесаш... http://www.guitarbuild.com/modules/mydownl...ewcat.php?cid=5 Цитирай
adXok Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 pacman-e, имаш от мен най-сърдечни поздрави! Аз не знаех, че има такива неща. Цитирай
Recommended Posts