Glacierise Публикувано Септември 28, 2004 Публикувано Септември 28, 2004 Търся си учител за рок/метъл - средно за към напреднало равнище Дайте некви идейки? 1
AXE Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Сола ли ти се свирят? Ако да - пиши ми лична бележка и ще ти дам телефона. Добър е пича и хич не взима много. 8)
musicman Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 AXE, кажи на учителя ти да постне една обява тук че да могат и други да се възползват от услугите му ;-)
AXE Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Уж му пратих линк-а за форума ама не се е рег-нал. Не му написах телефона тук щото може да не иска много ученици. Дава уроци по скоро като хоби.
Glacierise Отговорено Септември 28, 2004 Автор Отговорено Септември 28, 2004 Хоби? Значи пари не иска?
AXE Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Ми 5 кинта на час си е направо без пари :!: То си стана баш реклама ама айде....
bulby Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Ухаа вярно бе, 5 кинта нищо не е, я и аз искам да го видя тоя учител
Zdravko Peev Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Бати, аз плащам по 10 на час. В такива ситуации ми е кофти, че съм от Варна От чисто любопитство, какво свирите с учителя?
YtseJam Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Аз си мисля, че 10 на час е нормално. Поне навремето Малковски и Ричи по толкова взимаха, доколкото си спомням. 1
musicman Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Зависи от учителя... по някога (не винаги) по-скъпото е по-качествено ;-)
bulby Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 10лв на час не е малко за нашите стандарти, а доста учители (даже бих казал повечето) искат по толкова. Да не говорим, че не всички от тях са наистина толкова добри и като музиканти и като преподаватели (което е и по-важното). Някои искат и по 15лв на час. Ако това са Гочето или Иван Лечев - ще ги дам парите, ама някакъв пич дето току що е завършил консерваторията и се мисли за голямата работа - как ли пък не. Преди година ходих при един много готин учител, Александър Дилгеров се казваше (или Диугеров, не знам точно). Та той има много готина техника и е пич, а взимаше само 35лв на месец за 2 пъти седмично по един час. Проблема беше, че читалището, в което преподаваше, ми беше на 1 час път само в едната посока и просто губех адски много време, а имах и тренировки и учене. Та след 2 месеца се отказах... и загубих много ! Тези дни го търсех, но се оказа, че е заминал за Кувейт. Ще се върне другата година, тогава може пак да пробвам да се свържа с него... 1
AXE Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 От чисто любопитство, какво свирите с учителя? Ми ако кажа всичко свързано със сола и теория няма да излъжа - гами, ладове, арпежи, техники за дясна ръка(picking), секвенции, ... няма смисъл да изброявам повече
Zdravko Peev Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Ясно, наблягате на техниката, както и предположих
Recommended Posts