vhcs Отговорено Август 29, 2008 Отговорено Август 29, 2008 бих посъветвал всички дърмтри да си купуват по-големи чибели и да редят по-големи сетове та да не се виждат физиономиите ви .. ейхехехехех ... :hysterical: понеже и аз се лензя като слива обикновенно се крия за вокала ... и това всичкото в кръга на майтама ... разбира се без съвета да се криете зад сетовете Цитирай
kmfb Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 А нашият пък е най-зъл, гледа лошо и бие също така. Само дето понякога прави един циркаджийски номер - вкарва си палаката между очите и очилата и като дръпне напред те хвръкват по някой от нас, стъкло на една страна, рамка на друга... не можем да му смогнем на очила и палки на момчето... Цитирай
kikomachine Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Явно всички сме дебили и аз така понякога се чудя дори как ги постигам Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 tupoto kopele ха-ха много балони по комплекта бе да не да имаш рожден ден?! Цитирай
necrony Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Ето и от мен на преден план колегата MrDeath с прякор ZLE-to Цитирай
kalitko Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 А ти как би искал да изглеждаш,свирейки точно такава музика-като акад.Брезински ли? Цитирай
sneak Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Може би трябва да се публикуват заедно снимки по време на свирене и нормални снимки, за да разберем дали ефекта се получава от свиренето Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Ето ме и мен, преди няколко години Цитирай
fildi Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 айде и аз да покажа една идиотска физиономия в действие Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Това пак е добре....физиономията не се чува! Един приятел мучи докато свири и като се опитвахме да озвучим по тъп начин едни акустични барабани се чудихме половин час от къде е тва нещо??? Цитирай
himynameisivo Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Освен да се запиша и аз... Цитирай
Recommended Posts