pepislang Публикувано Август 11, 2005 Публикувано Август 11, 2005 Днес изнамерих на една стара касетка мои записи от миналия век...ужас-1991 до 1994 година. Естествено умрях от смях като ги чух,но пък ми хрумна да направя такава тема,която може би ще е интересна. Предлагам всеки който има такива стари неща(и все пак записани в студио или поне с разбираем звук)да ги покаже тук. Аз започвам с първия си записан в студио инструментал,който се казва 'Ветровете на времето' и е от 1991година. Ето пък ТУК един друг от времето когато свирих с Rag Dolls 1994.Казва се 'Fingers' и си личи влиянието на Joe Satriani Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Олеле! Доре че не мога да постна нищо от този си период,че не само аз ще умра от смях, ами и всички тук ще ми се смеят с гъза си! 1990 - 1993 бяха култови години за мелодичния грайд! Ако не вярвате , питайте jFog... той също помни! Цитирай
jFog Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 (Редактирано) помни да ;)има някоя друга касетка ама са далеч...верно п.с.Батка минаха петилетки а? Редактирано Август 11, 2005 от jFog Цитирай
Delyan Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Pepislang, тъй като не си писал много за себе си, а си музикант с не малко опит, сподели, моля те, повече от биографията си на музикант. Мисля, че ще бъде полезно за всички. Цитирай
Burton Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 @pepislang, И двата инструментала са изключително приятни, композирани и изсвирени страхотно! Особено ми хареса Fingers - много Satriani, много гот! Цитирай
pepislang Отговорено Август 11, 2005 Автор Отговорено Август 11, 2005 Pepislang, тъй като не си писал много за себе си, а си музикант с не малко опит, сподели, моля те, повече от биографията си на музикант. Мисля, че ще бъде полезно за всички. Дърт съм наистина-нямам живи съученици...то се видя :-)) Лошото е че имам и по-стари записи... Ако темата се разрастне ще пратя и други неща от 1989та а и имам записи правени в Щатите с кака Соня Васи,ама нека и други да постват да стане интрига Иначе сега ми правят сайт, и там ще ми има по-подробна биография,а ако искаш и TYK може да ми прочетеш биото. Цитирай
pepislang Отговорено Август 11, 2005 Автор Отговорено Август 11, 2005 @pepislang, И двата инструментала са изключително приятни, композирани и изсвирени страхотно! Особено ми хареса Fingers - много Satriani, много гот! За съжаление качеството е лошо защото го прехвърлях от касетка(нямам ги на ЦД)на компа. Мерси за комплимента-навремето ми бяха гордост тези неща,но тепърва ще вкарам разни майтапи с Рег Долс,Огнен Звук,Соня...хахаха!!! Цитирай
metalhammer Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 @pepislang, И двата инструментала са изключително приятни, композирани и изсвирени страхотно! Особено ми хареса Fingers - много Satriani, много гот! За съжаление качеството е лошо защото го прехвърлях от касетка(нямам ги на ЦД)на компа. Мерси за комплимента-навремето ми бяха гордост тези неща,но тепърва ще вкарам разни майтапи с Рег Долс,Огнен Звук,Соня...хахаха!!! тва ако е лошо качество аз ще си резна топките -лудница е! Цитирай
pepislang Отговорено Август 11, 2005 Автор Отговорено Август 11, 2005 @pepislang, И двата инструментала са изключително приятни, композирани и изсвирени страхотно! Особено ми хареса Fingers - много Satriani, много гот! За съжаление качеството е лошо защото го прехвърлях от касетка(нямам ги на ЦД)на компа. Мерси за комплимента-навремето ми бяха гордост тези неща,но тепърва ще вкарам разни майтапи с Рег Долс,Огнен Звук,Соня...хахаха!!! тва ако е лошо качество аз ще си резна топките -лудница е! Имах в предвид че аз ги нямам на хубаво качество,а и няма от куде да ги взема. Цитирай
jFog Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Тамън от Джи МЕйл-а идвам и нищо очаквах да ги видя и чуя от там, с тия коментари грях ви е на душата ако не го качи някой там да кефнем и ние тука а? Цитирай
Telerig Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 темата е много яка....само дето първите ми записи са от 96-та година ама посмъртно не ми се показват, че ше умра от срам.... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Днес изнамерих на една стара касетка мои записи от миналия век...ужас-1991 до 1994 година.Естествено умрях от смях като ги чух,но пък ми хрумна да направя такава тема,която може би ще е интересна. Предлагам всеки който има такива стари неща(и все пак записани в студио или поне с разбираем звук)да ги покаже тук. Аз започвам с първия си записан в студио инструментал,който се казва 'Ветровете на времето' и е от 1991година. Ето пък ТУК един друг от времето когато свирих с Rag Dolls 1994.Казва се 'Fingers' и си личи влиянието на Joe Satriani ейййййййй баси якото...личи си че си стара кримка Цитирай
YtseJam Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 темата е много яка....само дето първите ми записи са от 96-та година ама посмъртно не ми се показват, че ше умра от срам.... И моите са точно оттогава и аз нямам никакво намерение да ги показвам поради същата причина. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 (Редактирано) 1990 - 1993 бяха култови години за мелодичния грайд! ABSO-FUCKING-LUTELY!!! Много младежки банди имаше тогава из ВТ. Колко джангър сме вдигали по тавани и мазета, колко дет, грайнд, пънк и шопска салата се издумтяха по онова време... Наивни млади момчета с очукани мотики и със саморазпадащи се барабанни компилажи... Жестоки години на кръв и агресия! Много ми липсват онези времена, ЕЙ! Бих дал всичко да мога да се върна в онези детско-шношески години. При нас "апогейът" беше по-късно (от 1993 нататък) когато се събрахме в даскало. Имам записи оттогава, включително и няколко записани на касетофон Респром Срам ме е да ги публикувам, но вкъщи си ги слушам с носталгия. И най-вече с кеф! Откакто си взех телефон, мелодията ми е от една наша песен от 1994г. - "Некролог в делириум" Междудругото, това е СТРАХОТНА тема! ROCK ON! Редактирано Август 12, 2005 от the_gorer Цитирай
Fortissimo Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Ехееее колко наливна ракия се е изпила покрай тези концерти в Търново. Цитирай
Recommended Posts