alexthegreat Публикувано Август 12, 2008 Публикувано Август 12, 2008 http://www.espguitars.co.jp/customer/catal...atalog_2-24.pdf Това е линка към каталога на ESP Guitars за 2008. Погледнете първите 2 страници. Освен уникалната Shinigami (спомената в др. тема) и с цена около 37 000 лв. има и още една доста яка: IRON JET за скромната сума от около 12 000 лв. Пускайте тото, другари Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Това са моделите от японския клон на компанията. Тук може да се видят американските модели, който също така е по-вероятно да се намерят в Европа. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 ^а най-малко вероятно е да почнем да свирим с такива инструменти(въпреки огромното ни желание) Цитирай
vhcs Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 аз от доста време се точа на ESP LTD F-5 ама нали съм си доволен от моята тояга и не ми е зор и все мятам приоритетите си другаде. Има обаче един много подобен модел (за ESP LTD BASS F405 FM STBLK става дума) с EMG адаптери и супер як метълски гриф (от към оптика говоря) - трябва да е голяма резачка ... бих го купил дори без да го чуя - толкова мнооо ме кефи ... иначе здравият разум и приоритетие надделяват за съжеление - иначе да съм ги насъбрал 10-20 тояги Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 ^^^ Май седемструнките вече са демоде Не видях да има, а направо на осмици са скочили (виж 8-ми ред). Цитирай
sasog Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Тюх,очи пълни, ръце празни, уви.Аз си харесах Хоризонта Цитирай
zeratuL_x Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Като заговорихме за ESP,се сетих да питам,в Софийският Динакорд има ли останали ESP-та от 50 или 100-на серия,защото положението в Пловдив с ЕСП-тата е направо трагично. Цитирай
sasog Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 ^ Aз в следващите ден-два ще ходя до магазина и ако никой не те е осведомил, ще го напрвавя Цитирай
Recommended Posts