Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здр на вси4ки, преди няколко дена ходих до xxxx и видях хъмбъкери на марка guitar tech та въпроса ми е дали са ка4ествени и дали имат хубав свук

Отговорено
в всеки случай по добре ли са от адаптерите на стаг примерно

Де да знаем, звучат прилично. На стаг хъмбъкери има сигурно 100 вида в зависимост от китарата.

Отговорено (Редактирано)

Няма хубави и лоши- а и тези са евтини- вземи един и пробвай- то или ти харесва или не. Също или си пасва с китарата, или не- примерно аз бях пробвал да сложа на моята един Air Norton- беше меко казано отвратително а инак от звука който бях чувал много ме беше изкефил

Редактирано от 7thString
Отговорено

Аз си купих хамбъкер на Guitar Tech от РФ ,за 30лв и го сложих на Скуаяра ми и определено съм доволен китарата звукна и шумът намаля което е и същността на хамбъкера

Късмет !!!

Отговорено

така и така стана въпрос за хумбъкъри, искам да попитам дали адапторите EMG - SEHG (Select by EMG) са добри смисал, с доста висок аутпут са и за солота става ама за ритам не я бива, първото въпросче обаче към този адаптор ми е дали е по - добър от адапторите на jackson js30 а втория кажете някой хубав адаптор за ритъм, пасивен, до каде 100 кинта

Отговорено (Редактирано)

Ами със смесено мнение съм. Купих един и го сложих на една китара. Имаше доста балансиран тон, в симисъл ното твърде басов, нито твърде писклив. Хареса ми, но оригиналните адаптери на китарата бяха по-по мой вкус. Сега си седи в кутийката. Използван е около 2-3 часа, нов е, даже предпазната лепенка оше си е на него. Ако имаш интерес, може да го получиш срещу 40 лв. Подробности на ЛС.

Редактирано от Evtim Djerekarov