mybata Публикувано Август 9, 2008 Публикувано Август 9, 2008 здр на вси4ки, преди няколко дена ходих до xxxx и видях хъмбъкери на марка guitar tech та въпроса ми е дали са ка4ествени и дали имат хубав свук Цитирай
mybata Отговорено Август 9, 2008 Автор Отговорено Август 9, 2008 в всеки случай по добре ли са от адаптерите на стаг примерно Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 в всеки случай по добре ли са от адаптерите на стаг примерно Де да знаем, звучат прилично. На стаг хъмбъкери има сигурно 100 вида в зависимост от китарата. Цитирай
7thString Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 (Редактирано) Няма хубави и лоши- а и тези са евтини- вземи един и пробвай- то или ти харесва или не. Също или си пасва с китарата, или не- примерно аз бях пробвал да сложа на моята един Air Norton- беше меко казано отвратително а инак от звука който бях чувал много ме беше изкефил Редактирано Август 9, 2008 от 7thString Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 Аз си купих хамбъкер на Guitar Tech от РФ ,за 30лв и го сложих на Скуаяра ми и определено съм доволен китарата звукна и шумът намаля което е и същността на хамбъкера Късмет !!! Цитирай
Overdrive Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 Добри са, може би най-доброто от евтините. Дори са навити стегнато и парафинирани, с други думи - струва си Цитирай
mybata Отговорено Август 9, 2008 Автор Отговорено Август 9, 2008 10x за информацията на всички Цитирай
bghunter Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 така и така стана въпрос за хумбъкъри, искам да попитам дали адапторите EMG - SEHG (Select by EMG) са добри смисал, с доста висок аутпут са и за солота става ама за ритам не я бива, първото въпросче обаче към този адаптор ми е дали е по - добър от адапторите на jackson js30 а втория кажете някой хубав адаптор за ритъм, пасивен, до каде 100 кинта Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 (Редактирано) Ами със смесено мнение съм. Купих един и го сложих на една китара. Имаше доста балансиран тон, в симисъл ното твърде басов, нито твърде писклив. Хареса ми, но оригиналните адаптери на китарата бяха по-по мой вкус. Сега си седи в кутийката. Използван е около 2-3 часа, нов е, даже предпазната лепенка оше си е на него. Ако имаш интерес, може да го получиш срещу 40 лв. Подробности на ЛС. Редактирано Август 10, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts