Death Crusher Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 Карате се за глупости, а темата е за затваряне.Трябва учител. Без него може и да стане нещо, но пътя е много по-труден, както и възможните самозаблуди са много. А мнения, като последното на Lekov намирам за повърхностни и едностранчиви - не може "не ходи на учител, аз съм супер и се научих сам, и на всичкото отгоре ме КАНЯТ да свиря на КУПОНИ разбийш ли!!!!!!!" да бъдат съвети. Има хора, които са станали прилично добри музиканти сами, обаче много повече са тия, станали прилично добри с нечия помощ. Така, като всеки е сам за себе си и всичко си учи сам, КПД-то на цялата система клони към 0. За кога "навремето" питаш хората как са се учили? Или музикалните школи са от преди 20 години? НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН
Мартин Кюков Отговорено Декември 26, 2008 Автор Отговорено Декември 26, 2008 Така,като за начало съжалявам за пускането на тази тема...Вече се ориентирах къде се намирам и как да мръдна от това място ...Намерих си учител,ходя на уроци в Ботевград,изсвирих всички цели ноти в първа позиция и вече започнах да свиря прости мелодийки на 4-та 5-та и 6-та струна,следващия урок при "Джони" (Teh master) ще почвам бас и акомпанимент...ЯКО! ... Та,ориентирах се,започнах да свиря по ноти,дори и си играя с акордите,свиря си прости песнички като Swing Life Away на Rise Against,Pretty Woman на Roy Orbison,и някво просто подобие на акустична версия на Give it all пак на Rise Against(любимата ми група ^^ ).Мисълта ми е че започнах да катеря нагоре и няа да спра ROCK N' ROLL TRAIN BABY велико е ;] (съжалявам но незнам как да затворя темата , ако някой знае да каже xD )
MasterOfDisaster Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Не съм съгласен!!!Ти сам ли си се учил да свириш на китара? Едвали!А ако греша ти си кръгла нула! МОМЧЕТО ТРЯБВА ДА СИ НАМЕРИ УЧИТЕЛ Аре бре ,цял живот само на учители ходя. Пълна нула .... аз викам дай да се пробваме. Не ,че не му трябва учител ама изказването е страшно тъпо.
Recommended Posts