KhanAttila Публикувано Август 4, 2008 Публикувано Август 4, 2008 (Редактирано) Нова банда, ново парче, нов запис. Автори: Blackmore_Fan и KhanAttila В записа участват още трима яки музиканти, единият от които е съфорумец (DREAMMIND) Приятно слушане и не пропускайте да дадете мнение. Всеки коментар е важен за нас. Благодаря! Extazia - Лъжите на греха Редактирано Август 4, 2008 от KhanAttila Цитирай
APO78 Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 От доста време не бях чувал българска песен ,която да ме грабне така- за мене това е хит. Бегом в студиото пичове и не се помайвайте.Бих сложил само английски текст но това естествено си е мое мнение просто така го чувствам. Още веднъж поздравления за парчето Цитирай
KingdomX Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Е, Фил време беше да го сложите тука Има доста голяма промяна от последния вариант , който съм чувал Особенно втория куплет..... много си променил пеенето и е станало по - яко, доста по-яко. Що не сложил още 2 гласа на припева, все съм си мислил, че ще звучи много по - добре, но това си е мое виждане....a аз всъщност нищо не казах за парчето - МНОГО КЕФИ. Поздрави и на Нико ПП защо Екстазия??? Редактирано Август 5, 2008 от KingdomX Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Изпълнението е много добро, инструментала ми харесва. Вокала също се справя на добро ниво(като изключим "небрежното" блеене в началото, което пречи да се чуят ясно думите - явно този маниер е доста "фешън"), може да пее добре и има запомнящ се тембър. Текста, обаче, според мен е на ниво "Талантите на БГ-радио" и едва ли е силна страна на парчето. Извинявайте за откровението . Ако се поработи в тая насока, парчето ще кърти мивки на 100%. Редактирано Август 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 супер е станало, , бравос и на Фил и на Нико Цитирай
LOE Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Изпълнението е много добро, инструментала ми харесва.Вокала също се справя на добро ниво(като изключим "небрежното" блеене в началото, което пречи да се чуят ясно думите - явно този маниер е доста "фешън"), може да пее добре и има запомнящ се тембър. Текста, обаче, според мен е на ниво "Талантите на БГ-радио" и едва ли е силна страна на парчето. Извинявайте за откровението . Ако се поработи в тая насока, парчето ще кърти мивки на 100%. Мда, небрежното блеене определено дразни фешън е било преди години, а и определено е пресилено като ефект може би едно по стегнато вокално изпълнение ще е от полза, с по малко лигня, чесно казано не може да се разбере дали е "горя в очите на греха" или в "ушите на граха" - един път звучи като очи, друг като уши златно правило е - ефектите са хубаво нещо, докато не се прекали с тях Редактирано Август 5, 2008 от LOE Цитирай
zwero Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 чесно казано не може да се разбере дали е "горя в очите на греха" или в "ушите на граха" - един път звучи като очи, друг като уши Това е грубо,ама се напиках от смях... а сега сериозно...на мен ми се струва,че може да се усилят китарките.. Цитирай
KingdomX Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Преведете си някой хитови песни и тогава говорете. Колкото е по тежък и обременен с дълбок смисъл един текст, толкова по-малко хора ще го разберат. Относно БГ радио не искам да коментирам, не искам и да говоря за остава, на който толкова много хора им се кефят - за мен тяхната музика е лигава. Това тук е много по-стегнато, доближаващо се до нашите вкусове. Вече го казах веднъж - мнозинството от вас се кефят на пумията, която се излива в този форум и когато излезе нещо по- стойностно не му се обръща внимание. Не мога да разбера как може да се каже на черното бяло и обратното. Не говоря конкретно за песента. Разбира се всяка една критика ще помогне на музикантите, но нека се гледа малко по - реално. "Сам в харама на моята душа горя въе лъжите на греха Само капчица мъничка сълза горя в лъжите на греха" ^ТОВА Е ПО СПОМЕНИ "Дали ще се слееш със мен? Дали ще се скрием в нощта? Сладък е всеки момент, по-сладък от шоколад." ^ ТОВА Е КОПИ ПЕЙСТ ПП всеки си има мнение. реших по тази дискусия да изкажа своето. ПП1 Блеенето , за което говорите странно се получава само при запис. На живо не звучи така, предполагам , че ако мине през студио ще звучи много по-добре и тогава няма да ви звучи по този начин ПП2 Специални поздрави на DREAMMIND за участието му в парчето Цитирай
LOE Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 а, то ако тръгнеш да сравняваш с остава... хаха, тя една стойносна група има повече идея и музика в една песен, отколкото остава в цялата им дискография Цитирай
biala Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 мен пък Остава почват да ме кефят даже на фона на останалите шнорхели които може да се чуят напоследък иначе това парче наистина щеше да е хит ако беше излязло 1983 примерно... иначе сега е просто още едно от Бон Джови подобните клонинги. Цитирай
APO78 Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 иначе това парче наистина щеше да е хит ако беше излязло 1983 примерно... иначе сега е просто още едно от Бон Джови подобните клонинги. Еми докато има подобни коментари Бг музиката ще си стой на ниво ''шоколад'' и тем подобни захаросани изделия.Доста детинско изказване от твоя страна( да не кажа смешно) ако си поразшириш музикалният мироглед и си махнеш капаците ще ти помогне доста във всяко едно отношение.Не ме разбирай погрешно не се заяждам ,но просто момчетата са вложили доста труд и имат голям потенциал ,за да ги сложиш с лека ръка в някакъв си твой жанров калъп.Видях ти страницата и да ти кажа честно ни бих си позволил на твое място да коментирам ,както и аз не се наемам да коментирам твойте творения.Но все пак живеем в БГ тука всеки е компетентен за всичко. Цитирай
overhate Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Защо пък да няма подобни коментари? Моето мнение е същото като на biala - парчето е симпатично, има приличен звук и добър аранжимент, но стила му е ретро-хард рок отпреди 20-тина години. Цитирай
KingdomX Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 ^ Специално по твоя въпрос с ретрото от преди 20 години искам само да спомена за едни , наречени Airbourne - кажи на кой ти приличат Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Колкото е по тежък и обременен с дълбок смисъл един текст, толкова по-малко хора ще го разберат. Само ми стана интересно кой по-горе говори за сложност и дълбокомислие?!? Големите американски хитове мен не ме вълнуват. Те са писани на език, който много малко от пишещите тук познават на чак толкова високо ниво, че да го оценяват. Буквалния превод е нормално да звучи тъпо - чужденците имат други изразни средства в езеците си, и тези изрази се разбират малко по-другояче от буквалния превод. На техния език нещата, които се пеят звучат нормално и ежедневно. Послушай текстовете на успешните български песни от близкото минало. За сега май никой не успява дори да се доближи до тях. Хубавия текст е лесен за разбиране, недвусмислен(но смислен), казан с прости думи, но не банален или плосък, изчистен е от всякакви клишета или помпозни, тежки думи и изрази -> не всеки може да пише текстове, които звучат добре и са близко до слушателя. Но все пак живеем в БГ тука всеки е компетентен за всичко. Май включително и ти . Редактирано Август 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts