One_Voice Публикувано Август 8, 2005 Публикувано Август 8, 2005 Та бях гледал някаде подобно нешто и се сетих да питам за какво ли служи . Та става дума за ей тия лепенки около двете места кадето се хвашта колана за какво са ??? Та намерих само ей тия снимки Става дума за синото тиксо Цитирай
TONY Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 задната лепенка се вижда 4е пидьржа кабела да не се измькне от жака - 4ат пат се слу4ват такива работи - ако вьртиш китарата насам натам, а лепенката при рога - сигурно е за симетрия Цитирай
wessy Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 бат Уес борланд си знай работата хаха Цитирай
One_Voice Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 Хах той си я знае , но никой не каза зашто си тия работи . Данеби да са да не му пада колана Цитирай
Burton Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Възмоно е...тя и китарата като гледам поочукана.. превързал я е сигурно Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Според мен лепенката на рога отгоре е за нещо друго. - Този колан, който той ползва е вероятно DiMarzio - с катарамките. Аз си взех такъв. Идеята е, че те идва с едни много специфични болтове и метални капсулки за колана, с които подменяш оригиналните. Обаче тези които идват с колана с много големи, и болта излиза бая далеч от тялото. Много лесно можеш буквално да изкъртиш ръба на горния рог, защото напъна идва много повече. Аз затова така и го захвърлих този DiMarzio колан вкъщи... Нищо чудно пича да си е изкъртил рога вече Пък и под лепенката на рога се вижда 4е има нещо друго - вероятно колана, който не се държи на болта вече, ами си е направо вързан Може просто да си е подсилил рога срещу изкъртване - Другата причина може да е, че тези катарами (най-вече долната) много драскат китарата. На моя Jem7 вече 5 години няма драскотина, обаче там където колана се е търкал в тялото вече се вижда дървото... И е много кофти така... Изберете си логичната причина от вече изброените от мен и колегите тук Цитирай
Recommended Posts