kolio_k Публикувано Август 2, 2008 Публикувано Август 2, 2008 Записа е правен от миксера по време на един джем и съвсем на скоро случайно ми го дадоха. Парчето е дълго и доста досадно понеже всички правят соло, ама нали е джем Blues-on-the-corner-36 Благодаря предварително на всички за слушането и евентуалните коментари и се надявам да допадне на някого Цитирай
Telerig Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Много куул бях си седнал с едно питие пред компютъра да си разпусна и ми дойде екстра...много гот! Бих ви слушал и гледал наживо с удоволствие. Цитирай
zwero Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 Ами какво да се каже тук...не знам.Изгледах ти всичките клипчета в Putfile...абе ГОЛЯМА РАБОТА СИ. Цитирай
Ивелин Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 ^^ Аз и без питие бих се накефил на записа Цитирай
ultramega Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 а наживо да ги чуеш сигурно е още по голям кеф. А едно питие определено не пречи в никой случай Цитирай
Ивелин Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 ^ Няма 2 мнения по въпроса, че на живо е най-яко, но относно питиетата - принципа е следния: "Без едно мога, но с едно не мога!" - та за това... Цитирай
Recommended Posts