Katsko Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Тоз е басист, май хихи,ми може-китарист,басист,на мене всичките ми изглеждате еднаккво Цитирай
Anakon Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 По-добре четирима, които знаят какво правят, отколкото 6, които не могат да се уцелят. ей за това се кефя на SlipKnot които са цели 9 прасета (май ) и никой няма идея кой какво точно прави на сцената ( смяяяях ) Цитирай
Anakon Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 ..ама погледнато сериозно (този път без майтап) - Joey Jordison е бог ...или може би дявол вече и аз не знам :twisted: Цитирай
джани Отговорено Август 21, 2005 Автор Отговорено Август 21, 2005 ..ама погледнато сериозно (този път без майтап) - Joey Jordison е бог ...или може би дявол вече и аз не знам :twisted: При много известните групи няма НИЩО случайно. или 99% от това, което се случва на сцената не е случайно :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
Fenix Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Това, което мен ме изумява, е имиджът на повечето банди. Или по точно тоталната липса на имидж. Ами това е група бе хора - ГРУПА. Т.е. трябва да изглеждат и да се държат като едно цяло на сцената (за предпочитане не само там, ама тва е ввче като почнат да ги следят фенове и т.н. :green: ). Някак си е трудно да приемеш насериозно група, от която всички изглеждат тотално различно, а половината са излезли едва ли не по анцуг и пантофки Особено пък за метълите... Аз след време, като си събера отново група, много ще държа и на имиджа Ха! Че какво имаш предвид с това "изглеждат и държат еднакво"? Според мен просто трябва да се кефят хората. Не знам но когато видя някой който наистина се кефи докато свири ми е много по-за предпочитане от това да се намаца с черно, бяло и червено. Пък и защо трябва всички да изглеждат еднакво? Аз като съм с къса коса а ти с дълга, к'во тряя да чакаме да порасте моята ли? "В момента нямаме участия защото на единия китарист му расте косата"... т'ва тука да не ви е Металика? Аз викам на 10тата година да земем се обръснем сичките гола глава Вчера гледах по военния телевизионен канал концерта на Кис със мелбрнския симфоничен оркестър. Всички от оркестъра бяха намацани като Кис и някак си ми беше смешно... Това някак не стоеше както трябва. Виж обаче по едно време само с 2 фойерверка и една платформа със сгъстен въздух направиха много яко изпълнение. За тия дето не са го гледали: Накрая на една песен вдигнаха барабаниста както е със платформата и до някъде около 6-7 метра. Пред него долу на сцената затанаха тримата останали, а от двата предни края на платформата с две машинки пуснаха фойерверки от тия дето се въртят като прека на самолет. Ама огромни. Т.е. представете си фойервер със три.. хмм три лъча май е уместно да кажа, (като емблемата на мерцедес) който се върти с бяхсна скорост като перка на самолет и краищата му са дълги около 5-6 метра. Абе нещо не ми се отрдава обяснението, ама наистина беше красиво. :green: И беше точно като някаква кулуминация.. Цитирай
jFog Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 леле тука голем бой станал. всичките ми любимци свирят на сцена с тъмни фанелки и тъмни панталони,по някога къси За това дълго време отказвах да слушам Ин ФЛеймс...имаха едни изяви по клипове с едни ризки..мани мани...дету каза колегата погоре за Васко Тука в кафето съм за малко,и неа ми съ прайш нъ уторен щот съм по от тебе-бих добавил аз.или Тип селски биячи некви гъзета.Лошо нема всеки си се облича както иска,ама не може да ми се обличаш кът чалга ерген и да се правиш на метал с подострена прическа..направо е жалко!!! Всеки избира кво да прави по сцената си , как да се облича и как да се съблича. далеч сме от имджи мимиджи и др. подобни. Някой се шашка като види костюми,аз пък се смея не ги споделям тия виждания нещо толкоз Горер с Киселото зеле ме размаза по пода направо много си е верна тая мъдрост. Може би Дъ хирос от Столицата да не го разбират но си е така аре Цитирай
NitroBGA Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Хей, Момчета. От известно време следя темата и мисля, че малко я позавъртяхте. Разбира се, че всеки се кефи на музиканти, които знаят какво свирят и това им доставя удоволствие. Въпроса е, че сценичното поведение може да направи от една готина група пълен боклук или СУПЕР ЯКА банда. Тук не говорим за това, че еди-кой си бил статичен, а друг - скачал по сцената. Както казаха по-горе "поведението зависи от музиката" . На българската сцена, в която звука и осветлението са на нистко ниво, сценичното поведение изиграва решаваща роля, според мен. До скоро свирех с едни момчета, но вече не свиря с тях, защото "не съм можел да правя шоу". По-добре било да излязат само бас и барабани, отколкото цялата група ... Все още предпочитам пред хората да зная какво свиря и да го изсвиря добре, а как ще изглеждам - това е на заден план. Когато стана много добър и с групата се сработим и отработим разни трикове - ето ти сценично поведение. Засега съм обаче пас Цитирай
BloodForBlood Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Хей, Момчета. От известно време следя темата и мисля, че малко я позавъртяхте. Разбира се, че всеки се кефи на музиканти, които знаят какво свирят и това им доставя удоволствие. Въпроса е, че сценичното поведение може да направи от една готина група пълен боклук или СУПЕР ЯКА банда. Тук не говорим за това, че еди-кой си бил статичен, а друг - скачал по сцената. Както казаха по-горе "поведението зависи от музиката" . На българската сцена, в която звука и осветлението са на нистко ниво, сценичното поведение изиграва решаваща роля, според мен. До скоро свирех с едни момчета, но вече не свиря с тях, защото "не съм можел да правя шоу". По-добре било да излязат само бас и барабани, отколкото цялата група ... Все още предпочитам пред хората да зная какво свиря и да го изсвиря добре, а как ще изглеждам - това е на заден план. Когато стана много добър и с групата се сработим и отработим разни трикове - ето ти сценично поведение. Засега съм обаче пас абе според мене на 1-во място е дпобрата музикя .... А моето мнение е че имидж на групата не се изгражда от това как изглеждат,а от това какво и как правят...моята група от сливен стана по следния начин скандална...Нали всички си имахме тениски на групата ...аз и басиста бяхме с комуфлайни панталони,а китариста и вкоалиста с различни..................Според мен тфа не направи голямо впе4етление на публика ...Мисля че по голямо впечетление им направи Отношението към самата публиката Изсвирването на музикарта ...а за връх вокалиста ни да земе и да си покаже задника на публиката...Майче с това доста нашумяхме си мисля... Цитирай
Katsko Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 (Редактирано) абе вокала ви да не е Шеки? :green: или просто му е фен Редактирано Август 28, 2005 от Katsko Цитирай
the_gorer Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 Това с показването на гъза на публиката е адски ефектно. WASP навремето движеха по гол гъз през цялото време - просто гащите им бяха дялнати на онова място и гъзовете им лъщяха като на павиани. Ама си напрайха имидж хората. В БГ-то това също върви, спор няма, но като гледам разните тийнейдж моми в къси поли по пътя, си мисля, че показването на гъза е прекалено изтъркано вече и тврде много хора го практикуват без да са рок звезди. :think: Мисля си също, че в България истински имидж можеш да изградиш само с кретенизми - тогава и киселото зеле в бидона ще работи за теб. Не се бъзикам. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 (Редактирано) Мисля си също, че в България истински имидж можеш да изградиш само с кретенизми абсолютно си прав просто защото България е страната на киселяците и критикарите. тук ако някой направи нещо готино 10 човека ще го похвалят, а 90 ще го оплюят за еди-какво-си-дето-чули. и затова като изкараш кретенизъм върви - самият ти парадираш като се затапваш сам и на хората им харесва - сам се правиш да изглеждаш тъп. затова имаме и поговорка - 1000 моста да построиш и едно лайно да настъпиш цял живот ще си останеш тоя-дето-стъпи-в-лайното. според мен да говорим за сценично поведение, докато музиката в държавата се управлява чрез борческо-силов метод е безсмислено.а истинско сценично поведение с много костюми и осветление и танци и ефекти могат да имат само хората, които ги бутат - например тези от Стар Акедъми. а гледай ти майтап - вече са си платили Марин и Клавдия, за да влезнат догодина в ДМА с поп и джаз пеене. ето това са бъдещите ни звезди - но те си имат специалисти, които им обмислят всяка стъпка и кво ли още не. Редактирано Август 28, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Egon Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 WASP си направиха имидж, ма без якото им свирене и пеене доникъде нямаше да стигнат, ако ще и да онанираха на сцена. И не виждам как сценичното поведение може да направи от една лоша банда "супер яка" банда...нещо не виждам как ще стане тая работа. Цитирай
Katsko Отговорено Август 28, 2005 Отговорено Август 28, 2005 може , ако публиката не разбира от музика а иска шоу Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Ако някога съм печелил публиката за която свиря, то е било, защото съм бил естествен. :hello: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 (Редактирано) Според мен на сцената трябва да има и поне един хладилник(МРАЗ), пълен с бира, и от време на време музилантите да го отварят и да си взимат по една. Така хем музикантите ще са доволни, хем ще се утвърди общественото мнение, че те са пълни отпадъци. И така по системата Хем - Хем! Редактирано Януари 1, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts