Burton Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Да предаваш музиката с емоция, да опитваш максимално интересно и със замисъл да си правиш концертите и да въздействаш на публиката е нещо към което всеки изпълнител/група трябва да се стреми според мен! Но да се правиш на клоун, за да привличаш вниманието на който може и да целуваш задници backstage... това вече си е евтна популярност...и ако някой наистина запомни нещо от твоето "творчество", то това няма да е музиката! Цитирай
джани Отговорено Август 9, 2005 Автор Отговорено Август 9, 2005 Да предаваш музиката с емоция, да опитваш максимално интересно и със замисъл да си правиш концертите и да въздействаш на публиката е нещо към което всеки изпълнител/група трябва да се стреми според мен! Ами точно затова беше и темата. Просто попитах защо не го правите и какво пречи да го правите. Останалото се изсипа офтопик. Цитирай
Katsko Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 че що пък да не го правиме.аз поне се опитвам. Цитирай
Burton Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Има неща, които наистина нищо не пречи да се правят, само желание, мисъл и идеи да имаш - например концепция за поредния концерт, направени специално за случая фланелки, специален подбор на песните, заигравки с публиката и т.н. Някои от тези неща в групата малко по малко се опитваме да ги правим, макар че сме още в самото начало на някакви по-системни сценични прояви и появавания... За другите, по-грандиозни сценични изпълнения, като споменатите светлини, пушеци, дори гардероб, в повечето случаи пречката е финансова...особено за малки и не-особено-известни групи...Именно за такива пинизи имах предвид че трудно попадат на сцената на underground-бандите...и затова трябва поне в началото да компенсираш с гореизброените идеи и въображение! Цитирай
I=====I Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Редактирано) Майко!!! Каквото и да се опитваш да правиш, дори и да е изключително като идея форматът 2.00х3.50х0.45м на подиума в тясното клубче го мачка и праща коша. Това изглежда на прави впечатление на групите без значение колко са популярни и "големи". Клубовете убиват! Сами по себе си те са жизнено важни, но когато са САМО те вече ситуацията намирисва. Редактирано Август 9, 2005 от I=====I Цитирай
adXok Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 ХахахахАХхахахахаАХХАХахАХАххахаха... оуууххх ХахахахааХАХАХАахахаХАХАха...ъъъхх ХахахаахаХАХаааааа :think: Цитирай
Burton Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Само очилата не се връзват с маската Цитирай
YtseJam Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Относно сцената на опишка, ще се потретя вече, идете гледайте Дейли Нойз на живо там да видите дали им е тясна сцената. Цитирай
Burton Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Относно сцената на опишка, ще се потретя вече, идете гледайте Дейли Нойз на живо там да видите дали им е тясна сцената. Не знам точно колко човека са Daily Noise Club, но има разлика група от 3-ма човека да дивее на сцена като Шипката /и по-малки има всъщност/, и и това 5-6 човека да се блъскат един в друг на същата сцена Цитирай
YtseJam Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 По-добре четирима, които знаят какво правят, отколкото 6, които не могат да се уцелят. Цитирай
Burton Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Айде сега... Разбра какво имам предвид За някои неща трябват повече от 4, а поняко повече и от 6...и на тези хора ще им е малко "трудно" да цепят пространството с ръце и крака В такива случаи малките сцени са пречка...но няма как :wall: Цитирай
Topsun Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 аз пък свиря в група от седем човека.кво да правя?да се чудя как да не се размина в парчето и как да се размина на сцената? Цитирай
Stone Free Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 а кои са тия ентусиасти на снимката ? Цитирай
Katsko Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 На Act of Grotesque ми мязат те са,макар че не знам що точно китариста е сниман-по принцип на тях шоуто им го прави най-вече вокала Цитирай
Recommended Posts