MEDELLIN Публикувано Юли 29, 2008 Публикувано Юли 29, 2008 Здрасти хора.Писна ми от проблемите които ми създава моето Ему 0404.Както си бачка и прекъсва .Пробвам 100 варианта да я оправя но не става.Това вече се случва няколко пъти. И в момента нямам саунд ... Разкарвам я ! ! ! Бихте ли ми казали плъгина на ЕМУ Proteus X ( XV ) дали има шанс да ми тръгне с друга марка интерфеис.Много ми е спешно. Само заради софта на ЕМУ ползвам интерфеиса им .Чух няколко пъти че на хора с друг интерфеис им върви и софтуера на ЕМУ. Някаква помощ ? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Лелей ! Скивай си дънната платка , крепежите на картата и кривата кутия . Това при мене помогна . Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 (Редактирано) Купи си ново захранване на кутията. Поне 450Вата и да е марково! Имах такива проблеми с ЕМУ предеи 2 години с китайски захранвания за по 20 лв. След съвет от ЕМУ за захранването всичко се оправи! И виж дали си има собствено IRQ в дивайс менъжера! Редактирано Юли 30, 2008 от Black Bird Цитирай
MEDELLIN Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 Дънна платка,нова кутия,захранване ... малко става Доналд Тръмп работата . И аз мислех за дъното и захранването. Бляк Бърд,даи някакъв пример за добро марково захранване 450 вата че не ги разбирам много. И кое точно e IRQ на звуковата карта. Дъното ако реша да сменям трябва да сменя и рам и процесор което е абсурд.щото скоро съм си ги взел. Цитирай
Recommended Posts