Lekov Публикувано Юли 29, 2008 Публикувано Юли 29, 2008 Преди месец- два случайно попаднах на този изпълнител ... еми нямам думи добър е, но ще се порадвам ако всички видите за какво става въпрос: тук има много негови видеота и музика http://www.myspace.com/steveduffyraw . Опитвам се да ги извадя акордите на тия песни (моля по опитните да се включат), защото са много добри и човек може да си ги свири и пее сам На тази песен специално много искам акордите но колкото и да се опитвам нещо не става и мисля че използва различен строй ... затова искам да ви помоля за помощ Пък и не е лошо човек да научи по нещо ново Цитирай
SHARO Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 ако неможе да чуеш акордите то може да ги видиш, на видеото ясно си личат Цитирай
Lekov Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 пич ... ясно ми е че ползва серия от прости акорди като ре мажор и ми ... въпроса е че нещо на моята кухарка не става (може би щото е по ниско настроена), но все пак някой да пробва песента да каже става ли в италиански строй ... Цитирай
SHARO Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 хмм ми според мен свири Ем А и Д като добавя тонове ма това вече ше си го видиш от видеото или ще го чуеш строя си е стандартен EADGBE Цитирай
Lekov Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 това го видях въпроса е че на моята китара не звучи ... може би защото е кремона може би защото е с 3 тона по ниско от стандартния строй Но се радвам че потвърди това, надявам се и други хора да изразят мнение Цитирай
Cutthroat Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 това го видях въпроса е че на моята китара не звучи ... може би защото е кремона може би защото е с 3 тона по ниско от стандартния строй Но се радвам че потвърди това, надявам се и други хора да изразят мнение 3 тона по-ниско на акустична китара? Сигурен ли си, че не фалшивее заради това? Цитирай
Lekov Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 може и да са два, но спокойно не фалшивее ... занимавам се със точно с пеене и свирене от година вече и мисля че знам кога не е добре ... просто по лесно се взимат високите тонове на първи глас ... пък и китарата ми е кремона със изметнат гриф ... по обтегнати са струните Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Пробвай Em/A7 и припев Am/D,просто е не е до строя,до акордите е. Хайде и успех Цитирай
Lekov Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 щом не е до строя значи е ок ... май ще вдигна китарата за да се уверя и може би ще трябва да дочакам по хубавата ми китара чее ... но както и да е просто ме мързеше Все пак това е добър изпълнител и е ценно да се запознаете с него Цитирай
Recommended Posts