Morello Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) ... предлагам тук всички да си напишат по една две песнички които са приятни за свирене ... а не да му пишем програма, какво да заучава. хмда, по този случай запращам нещо неангажиращо и ей така, за разцъкване, вслу4ай че си нямаш друга работа RATM-Bombtrack а за който няма - и песната! хохохо! Редактирано Август 15, 2005 от Morello Цитирай
fracture Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Мартине, така линковете не сработват, успях да се видя таблатурата, ама коя е песничката :think: Цитирай
Morello Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 соррка, ненам 6то не6то не съм много добр в тея работи с линковете , оба4е виж на мейла на форума, там я има 100% :violin: Цитирай
fracture Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 А! що ?!! Линковете сработват - ама за да стане това, се оказа че първо човек трябва да си логне в gmail-a - идиотийка. Цитирай
Morello Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 още ваднажж се извинявам за недоразумението Цитирай
kremon Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Хвани научи на Theater -The Glass Prissonи друго мое любимо за свирене /и за слушане/ - Home Според мен DREAM THEATER нямат неприятни за слушане и свирене парчета. Цялото им творчество плюс кавърите е изпипано страхотно. На мен още от 1989 година най-любимо за свирене и слушане ми е партията на J. Myung в инструментала The Ytse Jam от албума "When Dream And Day Unite". Наздраве за тях да са живи и здрави още дълги години и да ни радват с още много албуми пълни с хитове !!!! Цитирай
RonCarter Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Често си свиря So What (ама на Wayne Shorter ). Има много приятен бас. Цитирай
MDFk Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Хвани научи на Theater -The Glass Prissonи друго мое любимо за свирене /и за слушане/ - Home Според мен DREAM THEATER нямат неприятни за слушане и свирене парчета. Цялото им творчество плюс кавърите е изпипано страхотно. На мен още от 1989 година най-любимо за свирене и слушане ми е партията на J. Myung в инструментала The Ytse Jam от албума "When Dream And Day Unite". Наздраве за тях да са живи и здрави още дълги години и да ни радват с още много албуми пълни с хитове !!!! Събрахме се Тиатъристите! Да, наистина няма нищо неприятно за свирене в тях, имат обаче някои песни в които някак си Миунг е малко по-назад - а в Ytse Jam, е са той си е в центъра направо... По темата - Сега си губя времето с учене на Cought in a Web и на Take the Time. Едно е да пилиш части от тях на китара, друго е на баса, и то целите... пс. дано наситина ни радват с добри албуми, щото последните два нещо не ме кефят много. Не са като предишните просто - дано се нахъсят и направят нещо в стил "Images..." или "Awake"... ае като старите си работи. Цитирай
badhabittt Отговорено Август 31, 2005 Автор Отговорено Август 31, 2005 то станала разгорещена темата аз тей като не казах нито една песен пък нали аз направих топика та последната песен с която си губих времето е много позната на всички но аз пък я свирих по-забавно MASTER OF PUPPETS пробвайте да свирите китарните сола на баса на мен това ми беше заниманието последните 2 дена много зарибяващо Цитирай
jeremy Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 ако Wooten земе да се запише ей ся във форума - може и да няма никакви квадратчета дааааааааааааааааааааааааааааааааа! Цитирай
Recommended Posts