PRIMO Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 при цялото ми уважение, темата е неадекватна Цитирай
zeratuL_x Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Като фен на марката ЕСП ти препоръчвам ESP LTD ALEXI 200. http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_alexi_200...ba740de3fef9bb3 Mисля,че ще ти свърши работа Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Защо не събереш още малко пари за едно ESP FX/EX/MH/M 400 или V-500? BC Rich имат доста ниски цени при по-високия клас китари в сравнение с други фирми. Аз също съм фен на Jackson - но цените не ме устройват. Цитирай
James Hetfield Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Като искаш китара в висок output и сложи активна електроника. Цитирай
sevenstring Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 (Редактирано) Мисля, че дотук това трябва да е станало ясно на автора на темата, но за протокола да отбележа в прав текст: няма китари с висок аутпут, има адаптери с висок аутпут. "Метла", "лопата" или whatever е въпрос на стилова естетика - по някаква причина, която лично аз никога не съм проумявал е решено, че "метлите" са по-подходящи за метъл, но за мен това е по-скоро 80-тарска отживелица. Дет' е казал другарят Шекспир, "както ви се харесва" ... Редактирано Август 7, 2008 от sevenstring Цитирай
Slav Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 (Редактирано) Yeah ! It's the heavy metal broom ! По темата : Аз съм се спрял на Ibanez RG370DX за 814 лева (приблизително 416 евро). Баш "метла" си е. Можеш да правиш каквито си искаш трикове с тремолото, включително ефекта на "изнасиления кон", който търсеше един друг съфорумник. Редактирано Август 8, 2008 от Slav Цитирай
Recommended Posts