Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname:johniebgood ,име- Иван Несторов

2)Възраст: 40 - 27.11.67 , на акъл - по-малко...

3)Образование:Средно (полувисше незавършено-радио и телевизия)

4)Вашият инструмент/и:Бас и пеене

5)Предпочитан музикален стил:Рок и фънк

6)Вашият вдъхновител:По хронология - СузиКуатро,ДжинСимънс,СтенлиКларк,ЛесКлейпул

7)Досегашни (не)реализирани проекти:

Реализирани-"Таран","Herman'sWolfBand","Епизод","Клас","Атлас",Графа,"Сленг","Акустика" и много други.

Нереализирани- много , а и това е спорен въпрос , но най-много ме е яд за "MultiGroove" с БожоТренков и "NoFlyZone",макар че там стигнахме до запис на демо албум(и двата ги има из форума),най-нереализиран си остава басисткият ми проект,който замислям,поне от 7-8 години...

8)Странични интереси:накратко-Свирене,шофиране и жена ми , може и не в този ред...

9)В кратце(или с две думи за вас самите):Музиката ,в частност баса , е голямата ми любов . "Keep on rockin'"!

Отговорено

Ха добре дошъл и тук, макар че напоследък или по - малко пишеш или из форуми дет аз по - малко ги чета :recourse:

Отговорено

@dedomito - за винаги :)

@Mephistofel - салам алейкум , благодаря!

@fLiSk - ми като че ли по-малко пиша,ма то си има и причини,нали знаеш ,че плувам с разни гемии и не съм по цял ден в нета

Отговорено
...........

@Mephistofel - салам алейкум , благодаря!

.....

Хехехе велсоте (в Самопредставяне), ама днеска само сервилат, алейкум нема и в склада :girl_witch:

Много здраве на певицата ви, дет се вика от клипчетата, някак позната я чувствам вече :D

Отговорено
Ами якия слап-бас, който си записал в едно от парчетата на дует Мания - къде го забрави?! :rockon:

ИИИИ верно,бе! Ми то с годините,човек 'почва да позабравя това онова...

Отговорено

Welcome и от мен унд алес гутес :nono: Просто се възхищавам какви хора има из форума... 

Keep on rockin'!