Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Да, мерси 6те му пи6а. Ина4е и в thomann.de, и в musicstore.de и в musik-produktiv.de търся, и това бе6е наи-добрата оферта. А между другото преди месец ходих ли4но в Musik Produktiv и мога да кажа само едно ....... Баси и магазина, баси и 4удото. Като Метро голям, само 4е разделен на 10-ина зали и бе6е препълнено от инструменти. Ходих да 4уя 2, 3 модела колонки за студиото и се спрях на KRK VXT 8. Пуснаха ми 5, 6 модела и на Генелек и на Динаудио и други, но просто като 4ух КРК-то се влубих и струват само по 650€ броиката. Другите са по 1000, 1500€ и ни6то не струваха пред тези :recourse: Та нямах много време да разпитвам и за дръм сет тогава. Но може и пак да отско4а. Намира се на 120 км от моя град.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Виж ако си в Германия потърси RMV и вземай и няма да съжаляваш аз си взех от ръка от германия ама бяха чисто нови и с гаранцията та предполагам ако се поразтърсиш можеш да намериш из Германия.

RMV като цяло са най доброто съотношение цена/качество. Бразилски са и се правят от бапева - бразилската разновидност на клена и звучат страхотно.

виж :

 

http://www.rmv.com.br/en/index.asp

 

а ето вече имат публикуван дистрибутор в германия. доскоро нямаше :

 

KALANGO BRASILPERCUSSION WIESMUEHE, 30 TITTMONING GERMAN (4985)7296 3571

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля и нещо друго :hysterical:

Предполагам няма да правиш просто домашно студио,нали?Сигурно си имаш бизнес план и си направил най-груби сметки евентуално колко барабаниста на месец ще записват при теб.Но,като се има предвид на какво ниво е БГ музиката и на къде отиват нещата,виж колко работещи и записващи групи с барабанисти останаха /числото ще клони към 0/.В смисъл,че не трябва човек да разчита на това, ако смята да прави сериозен бизнес.

Та идеята ми е следната.Ако студиото и ще е репетиционна-ОК,оборотен сет е задължителен.Някоя Ямаха Стейдж Къстъм на старо или нещо от този клас ще свърши супер работа.Но защо да се набутваш да купуваш нещо ново,ако няма да му избиеш лесно парите и няма да е основна дейност в работата ти.Предлагам ти да видиш как стоят нещата с отдаването на инструменти под наем.Мисля,че Динакорд предлагат и тази услуга.Така ще можеш да се уреждаш с професионални сетове,според изискванията на групата или барабаниста ,който ще записва при теб.Но,от друга страна,избора на качествени,професионални сетове в БГ не е голям,да не кажа,че е нищожен.Освен това не се знае самата фирма,ако предлага тази услуга,с какви инструменти разполага и нищо чудно да се уредиш със сета на Венко Поромански примерно.Но тогава защо да търсиш посредничеството на една фирма,след като може направо личен контакт с музикантите.Доста хора отдават под наем инструменти за конкретни участия,защо това да не става и за записи???

Ако си струва идеята,може да потърсиш повече инфо по въпроса :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човекът каза, че разполага с определен ресурс,а вие му пълните главата с всякакви работи... :)

Според мен вземи си това и забрави!

Мапекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Хей тоя Gretch е голяма оферта.Преди 2 години в Румъния свирих на подобен сет,само че беше по-стар модел,но много ми допадна,като тон,като хардуеър и т.н.По принцип тия барабани са скъпи,по-добре е от Mapex-a според мен.

Редактирано от ^Drum_Master^
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега де, ама и вие ме вкарахте в някакъв филм. Мапекс, Гре4 .... аз дето не разбирам ами и сега съвсем да незнам какво да взема :cheers:

Маи 6те е Гре4а, оба4е няма да е от този саит. Като гледам и излиза доооооооста по-евтино от Мапекса, 6те вложа пари в други не6та.

http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Gretsch...-DRU0012252-000

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.