DRago Публикувано Август 5, 2005 Публикувано Август 5, 2005 (Редактирано) здравти и от мен, отскоро съм тук въ форума , чета всеки ден и понеже съм, сравнително начинаещ научавам все повече и повече благодарение на вас. кавам се драгомир живков , роден съм и живея в каварна,завършил СОУ " ст.караджа" , уча задочно в колежа към ТУ варна , 1 година -специалност стопанско управление. наесен живот и здраве 2 година. свиря на бас китара,малко барабани ако ми дадат , умея да въртя умело акустична китара по празненства и седенки с цел завладяване поредното сърце на някоя млада дама. басист съм на група Access и с колежката галя до днес (вчера) свирихме заедно в тази група, дано и занапред отново да се засечем в някоя група, преди това съм свирил с приятели в няколко мазета и нашенското средно училище. не мога да се похваля с нещо кой знае какво , но се надявам занапред все повече и повече да се развивам като музикант.предпочитан стил- рок,блус,джаз,фънки , абе всичко без блек, дет и всякакъв по тежък метъл, не харесвам и чалга, както повечето тук. занимавам се и с озвучаване, в свободното си време работя към читалището в каварна и озвучавам мероприятията организирани от него. от форума освен галя,познавам Geo когото дълбоко уважавам като музикант и човек. иначе съм работил като барман в няколко от кафенета в града, в момента безработен и изцяло отдаден на музиката(докато не ми свършат парите). харесвам фотографията , дългите разходки в природата(избиваме на поезия), завършил съм курсове по капитанско право и съм дипломиран леководолаз за женската част от форума да уточня че не съм женен,нямам деца , малко пия, почти не пуша, красив съм(редно е да се упомене), симпатяга, чувството за хумор не ми е излишно. абе пич :idea: ако има нещо друго питайте Редактирано Август 5, 2005 от DRago Цитирай
Katsko Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 ква женска част на форума бе пич,на български думата музикант няма женски род Цитирай
Icarus Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 К'ви жени, к'ви пет лева.. Тука ще свирим ли или ще се ч*****? Наздраве и лонг лив рок'н'рол!!! Цитирай
DRago Отговорено Август 6, 2005 Автор Отговорено Август 6, 2005 е как да няма , аз за поне 3 се сещам най-малко. галя, Jolene и една от модераторките. може и още да има но не съм разбрал, все пак е по добре от нищо, пък и важно е да са "отбрана порода" а е просто някакви си момичета все пак това тука е форум за музиканти а не някакво място за срещи, да свирим пък те мацките сами ще ни се лепят след време (като съм богат и дърт) Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 здравти и от мен, отскоро съм тук въ форума , чета всеки ден и понеже съм, сравнително начинаещ научавам все повече и повече благодарение на вас. кавам се драгомир живков , роден съм и живея в каварна,завършил СОУ " ст.караджа" , уча задочно в колежа към ТУ варна , 1 година -специалност стопанско управление. наесен живот и здраве 2 година. свиря на бас китара,малко барабани ако ми дадат , умея да въртя умело акустична китара по празненства и седенки с цел завладяване поредното сърце на някоя млада дама. басист съм на група Access и с колежката галя до днес (вчера) свирихме заедно в тази група, дано и занапред отново да се засечем в някоя група, преди това съм свирил с приятели в няколко мазета и нашенското средно училище. не мога да се похваля с нещо кой знае какво , но се надявам занапред все повече и повече да се развивам като музикант.предпочитан стил- рок,блус,джаз,фънки , абе всичко без блек, дет и всякакъв по тежък метъл, не харесвам и чалга, както повечето тук. занимавам се и с озвучаване, в свободното си време работя към читалището в каварна и озвучавам мероприятията организирани от него. от форума освен галя,познавам Geo когото дълбоко уважавам като музикант и човек. иначе съм работил като барман в няколко от кафенета в града, в момента безработен и изцяло отдаден на музиката(докато не ми свършат парите). харесвам фотографията , дългите разходки в природата(избиваме на поезия), завършил съм курсове по капитанско право и съм дипломиран леководолаз за женската част от форума да уточня че не съм женен,нямам деца , малко пия, почти не пуша, красив съм(редно е да се упомене), симпатяга, чувството за хумор не ми е излишно. абе пич :idea: ако има нещо друго питайте Хей, Каварна! :D Добре дошъл от мен и от съгражданина ти Кристиан Паскалев - не безисвестният каварненски хакер/китарист/културист и каквото се сети6 там о6те Радваме се, да те чуем! До съвсем скоро!! ;) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 за женската част от форума да уточня че не съм женен,нямам деца , малко пия, почти не пуша, красив съм(редно е да се упомене), симпатяга, чувството за хумор не ми е излишно. абе пич :idea: ако има нещо друго питайте тъй беше като за АДРЕС 4000....хъхъхъхъхъх шегувам се...Добре си ни дошъл..Каварна е хубав град...я си напиши адреса че форумците като идват за концерти да не търсят хотели и квартири .....хъхъхъх сетих се за филма Бай Ганьо "Абе те и други ма канят ма реших...при теб ша спя" Цитирай
DRago Отговорено Август 6, 2005 Автор Отговорено Август 6, 2005 Добре дошъл от мен и от съгражданина ти Кристиан Паскалев - не безисвестният каварненски хакер/китарист/културист и каквото се сети6 там о6те :bravo: за китарист знам че е , ама за хакер или културист не съм чувал, поздрави го от мен и да си идва по скоро че искам да му купя китарното лампово кубе Цитирай
AccesS Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 добре дошъл във форума колега, тука е много приятно както сам виждаш, ако се надяваш да свалиш някого едвали ще успееш. поздрави новият ви барабанист от мен. Данчо ти с Кристиян заедно ли свириш , с него не се познавам лично но съм чувала добри думи за него като музикант. Цитирай
solo5 Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 (Редактирано) Добре дошъл и от мен Редактирано Август 6, 2005 от solo5 Цитирай
Passkalero Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Добре дошъл от мен и от съгражданина ти Кристиан Паскалев - не безисвестният каварненски хакер/китарист/културист и каквото се сети6 там о6те :D за китарист знам че е , ама за хакер или културист не съм чувал, поздрави го от мен и да си идва по скоро че искам да му купя китарното лампово кубе Добре до6ъл и от мен! Само искам да ти кажа,4е никакво кубе не продавам Явно не6то си се объркал,... или не си разбрал Та така ...поздрави на вси4ки приятели в Каварна 6те се видим скоро... някъде към 7-8.септември. Доскоро! Цитирай
Passkalero Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 добре дошъл във форума колега, тука е много приятно както сам виждаш, ако се надяваш да свалиш някого едвали ще успееш. поздрави новият ви барабанист от мен. Данчо ти с Кристиян заедно ли свириш , с него не се познавам лично но съм чувала добри думи за него като музикант. Ами време е да се запознаем Приятно ми е Кристиан! Благодаря за семплите добри думи Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 ...за китарист знам че е , ама за хакер или културист не съм чувал, поздрави го от мен и да си идва по скоро че искам да му купя китарното лампово кубе ... И аз не знаех, че е културист и хакер, ама той така казва Хаххахахахахаха @Аксес - с Паскала свирихме няколко лета по пиано-барове и пъбове из Варна и Златни пясъци. Сега го дръпнах тук при мен в Гренландия, да ми е по-наблизо, че е по-лесен за контрол така. Пък и имаме планове за съвместни проекти, ама не можем да се разберем кой да пее в тях - Р. Дж. Дио или някой друг Накрая май сами 6те си пеем ;) Цитирай
Recommended Posts