Glacierise Публикувано Септември 28, 2004 Публикувано Септември 28, 2004 Ей тука http://info.datacom.bg/ravenous/ има една наша репетиция - със стария барабанист (тоя преди YtseJam ) и стария вокал. Абе зле е, ама се добива представа. Идейно се надявам че е Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Много яки китарки и вокалите също много ме кефят -абе Ице знае 6то прави))Виж барабаните хи4 не ме кефят,но това си е моето лично скромно мнение Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Слушах Ropewalker - mastered.mp3 Без да искам мнението ми да звучи негативно но ми се струва че целия умисъл в песните е "вижте колко технични и добри музиканти сме" че е здраво бичене по инструментите е ушевадно, но ми бяга малко идеиката на песните. Може би си е в мен проблема де :violin: . За 03. No Return съвсем не мога да изкажа мнение щото е стил далечен от вкуса ми. Респект за сложните идеи и изпълнения все пак. Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Ей тука http://info.datacom.bg/ravenous/ има една наша репетиция - със стария барабанист (тоя преди YtseJam ) и стария вокал. Абе зле е, ама се добива представа. Идейно се надявам че е The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 ахххххххх тиииииииииииии с джаксън ше ми свириш дайте илядо лева бе и аз искам. мдааааааааа наточил съм се на аватара си ама тва е др тема много е добро за репетиция е направо супер не ми е стила но звучи мдааааа искаааам джаксън ама май ще трябва да слушкам повече тази година . само да го намеря тоя дядо коледа :killyou: Цитирай
vovcho Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 На мен ми харесва. Доста при това. Давайте в същия дух. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 Слушах Ropewalker - mastered.mp3Без да искам мнението ми да звучи негативно но ми се струва че целия умисъл в песните е "вижте колко технични и добри музиканти сме" че е здраво бичене по инструментите е ушевадно, но ми бяга малко идеиката на песните. Може би си е в мен проблема де :violin: . За 03. No Return съвсем не мога да изкажа мнение щото е стил далечен от вкуса ми. Респект за сложните идеи и изпълнения все пак. Леле пич! Застреля ме Аз си мислех, че е идейно, а технически зле Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 Ей тука http://info.datacom.bg/ravenous/ има една наша репетиция - със стария барабанист (тоя преди YtseJam ) и стария вокал. Абе зле е, ама се добива представа. Идейно се надявам че е The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. Пич, фърли си един бой на доставчиците Цитирай
AXE Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Пич, фърли си един бой на доставчиците Това едва ли ще накара испанските(ако не се лъжа) доставчици да направят collaboration със българските такива Цитирай
bulby Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 да направят collaboration Заядливец Цитирай
jFog Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 да направят collaboration Заядливец colaboracion както се казва туъка... и аз не вярвам Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Except for maybe the fact that the band were hailing from Austria, Ravenous were not exactly too different from the majority of thrash bands in Europe. Дам..търсенето на свободно име е гааадна задача. Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Еми така е като не искаха да се кръстят Erectile Disfunction, а аз толкова много ги навивах. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Erectile Disfunction ще бъде страничен пънк проект, като първата песен ще се казва dog fucker, бяхме измислили и тъпа мелодийка, ама сме е позабравили Скоро ще почваме с барабаниста на ОРК, па да видим как ще се промени стилово ravenous Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 (Редактирано) Мда, догфакър, и после 'меките пишки', 'попара виагра сипвам на прасето' и издаваме сингъл Редактирано Януари 11, 2005 от Glacierise Цитирай
Recommended Posts