fLiSk Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 :) Нямам какво да добавя. Модераторите - добре дошли сте ако искате да изтриете темата. :godbless:
Metanoia Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 (Редактирано) което ми напомня, абе кой беше дето свиреше с нещо като бормашина? Paul Gilbert, естествено. Тоя ми е любимец! fLiSk, наистина трябваше да напишеш, че е забранено за фенове на Малмстийн и подобни... Редактирано Юли 30, 2008 от Metanoia
DJ SKRATCH Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Незнам защо така се реагира, човека си е казал мнението и толкова, на който му харесва харесва, на който не ..... Аз тия неща ги приемам по скоро като препоръки, има доста истина там.
yotzzo Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 ^ Повечето хора възприемат всичко съвсем буквално, много жалко, но някои изобщо не са разбрали идеята на 10-те "правила". Убеден съм, че автора им силно е хиперболизирал някои неща с цел да привлече вниманието и да накара китаристите да мислят повече.
Recommended Posts