Angelina Sekulova Публикувано Юли 23, 2008 Share Публикувано Юли 23, 2008 (Редактирано) От няколко дни се навърта у нас едно парче на Joe Lynn Turner, старо такова - от Рейнбоу от едното време. Ама е римейк. Малко мазнее, може би и Майкъл Болтън щеше да го изпее по-твърдичко, но парчето е готино, та носи.. И ми се допя. Ето, пускам едно вокалче: http://media.putfile.com/Street-of-Dreams-Jam Чакам бас линии, бас сола, бас какво ли не. И други инструменти също (няма празно място в трака, но го разделете, ако искате да си вмъкнете сола). Гласът е съвсем сух, не съм слагала никакъв ефект. Който свири отгоре, да миксира и да "маже". Редактирано Юли 23, 2008 от Angelina Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Юли 25, 2008 Автор Share Отговорено Юли 25, 2008 (Редактирано) Мааа-лиии , като гледам к'ва гробовна тишина се е възцарила в тая тема - муха да бръмне, ще се чуе... Обаче наблюдавам, че съотношението между колонките "Видяна" и "Отговори" по повечето теми е (около) 1 към 100. Е, ще почакам. След около 110-тия посетител вероятно ще имам поне 1 отговор. Желателно е да ползвате някакъв басов инструмент - туба, контрабас, бас-китара (fretless, wireless, HELP-less bass - вие по-добре ги разбирате от мен тия неща...) Редактирано Юли 25, 2008 от Angelina Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юли 25, 2008 Share Отговорено Юли 25, 2008 Браво, бе мацка, супер си! Много тембрист, точен и вдъхновяващ глас имаш! Не знам как така още никой не се е включил... Ако не си бях осакатила лявата ръка, бих ти праснала една китара и едни бек вокали с огромно удоволствие. Парчето е едно от най-любимите ми и е страшно удоволствие да се изпее. Според мен можем да изчакаме до 1001-вото виждане, тогава може да дойдат Али Баба и 40-разбойника да запишат нещо... (баси, биг бенда!!!) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wolfheart Отговорено Юли 26, 2008 Share Отговорено Юли 26, 2008 Браво,страшен глас имаш ,а също така си личи че е изпято с много хъс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Мога да кажа Браво на вокала . Запалих се по песента , това е по-важно. Поиграх си малко с трака , дано не ми се сърди авторката . http://media.putfile.com/Angelina-vokal-master http://media.putfile.com/Angelina-vokal-choir Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 <<Цък>> Малко унплугед издрънчах набързо п.п. Извинения към заклетите фенове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 <<Цък>> Малко унплугед издрънчах набързо п.п. Извинения към заклетите фенове Страшно готино е станало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bony Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Страхотен глас , евала , никъде не ме подразни нищо фалшивичко! Учиш ли някъде пеене? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 За съжаление нямам достатъчно умения да се включа но не мога да не похваля страхотното изпълнение на авторката и Delyan.... Браво ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Делян и Ангелина - :thumbs_up: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Страхотно е станало...красота...пеенето е невероятно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 5, 2008 Автор Share Отговорено Август 5, 2008 <<Цък>> Малко унплугед издрънчах набързо п.п. Извинения към заклетите фенове Ейй, мнооого хубаво е станало! И интересно звучи. И ме кефи! И нещо странно: докато си го пеех сама, си го възприемах като "парче на Рейнбоу". Е сега с тоя акомпанимент взе да ми звучи като "женско парче" (смях!). Благодаря за хубавите отговори... (Към bony: написах три реда резюме, за да не разводнявам темата). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Септември 1, 2008 Share Отговорено Септември 1, 2008 Радвам се, че ви е допаднало ... е я и една по-плъгната версия набързо скалъпена: <<Цък>> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Септември 1, 2008 Share Отговорено Септември 1, 2008 Който го умее - умее го! И идеята и звукът... ...евала ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Айде след Delian да се включи и Dilian Така - ето го моя кратък наистина вариант (ще изчакам да ми дойдат струните че да не си режа пръстите с тея тука) . http://media.putfile.com/Street-Of-Dreams-My-Try Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts