chris_barnes Отговорено Юли 21, 2008 Отговорено Юли 21, 2008 да, ама с тая липа кви тежки звуци?? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 21, 2008 Отговорено Юли 21, 2008 Не съм голям фен на липата като дърво, обаче с тая къса мензура може и да изкара приличен басов тон. Казвам, че съм неутрален, понеже. 1. Елшата на джаксъна ми харесва повече от липата на лтд-то. 2. Лтд-то е късомензурно. Обичам звука на късомензурните китари, коагато става дума за жици. Цитирай
faflu Отговорено Юли 21, 2008 Автор Отговорено Юли 21, 2008 Колкото китари съм пробвал, дето са с подобна форма (Viper, SG и т.н.) са ми били лично на мене неудобни. Не знам дали е от колана, китарата или имам криво рамо. Но това е чисто субкетивно, иначе никой нямаше да дрънчи на такива китари. Просто съветвам колегата да иде да пробва добре китарата с несдандартна форма, тъй като не винаги е удобна. Джаксъна съм го пробвал, сега чакам да дойде и ЕСП, че са свършили (или поне във Варна няма). Тия дни се надявам да дойде и да видя каква е разликата. Честно казано "ръбатата" форма не ми е неудобна, пробвал съм и от "нормалните" на мои приятели. Засега от всички ми допада Джаксъна, но все пак не сум видял ЕСПто. Ще кажа като дойде Цитирай
Recommended Posts