Додо Публикувано Юли 18, 2008 Публикувано Юли 18, 2008 (Редактирано) 1)nickname: Еми никнейма ми е Додо(дълга история), а истинското ми име е Теодор(сигурно историята е още по дълга) 2)Възраст: На 16 години съм, макар да изглеждам на 3(а на акъл да съм на 2) 3)Образование: Ми... уча програмист(уж), ама съм зян в тая работа (благодарение на точка 2(и часта с акъла )) 4)Вашият инструмент/и: Свиря(силно казано) на акустична китара (Fender CD-60 )имам претенций към електрическа китара, но съм нямам пуканата пара(даже понякога нямам пари за нови струни ) 5)Предпочитан музикален стил: Тука вече стана сложно... еми аз съм голяма смесица на стилове... обичам много неща - Гръндж, Pshychedelic rock, почти всякакъв вид метЪл... а бе много неща от най - нежните и разтърсващи сола, до дет метъл повърни(така да ги наречем) 6)Вашият вдъхновител: Мой приятели... и велики музиканти като Chuck Schuldiner, David Gilmor, Zakk Wylde, Dimebag Darrell 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Еми, млад музикант съм и нямам такива, но има доста които чакат реализация(на тия години си повече време в облаците от колкото на земята - така че идей има много) 8)Странични интереси: Бира... май не се сещам за друго... аа... да също така обожавам природата и най - вече Балкана(все пак съм в подножието му). Обожавам да ходя на хижи! 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Тъп олигофрен, който често си сменя настроенията, но не му пука защото обича да свири на китара, а това е най - важното за момента НАЗДРАВЕ! Редактирано Юли 18, 2008 от Додо Цитирай
Anakon Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Привет и дано форума ти е от полза! Яко представяне си драснал аа... да също така обожавам природата и най - вече Балкана(все пак съм в подножието му). В кое подножие на кой Балкан си? Цитирай
Додо Отговорено Юли 18, 2008 Автор Отговорено Юли 18, 2008 Да караме по ред. Форума ми е от ОГРОМНА ПОЛЗА и наистина уча много неща, което ми харесва, защото виждам прогрес! В подножието на стара планина съм(града на Ботев ) Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 На 16 години съм, макар да изглеждам на 3(а на акъл да съм на 2) ,много добре!Няма страшно,аз съм на 38 ,а по акъл съм си в пубертета..,Добре дошъл Цитирай
Додо Отговорено Юли 20, 2008 Автор Отговорено Юли 20, 2008 ^ Простата математика показва, че като стана на толкова и аз ще навлизам в побертета :D(е даже ще съм го минал може би ) Цитирай
Recommended Posts