KingdomX Публикувано Юли 18, 2008 Публикувано Юли 18, 2008 Здравейте! Нарочно не пускам темата в раздел "китара", понеже това отчасти се отнася до изработката на инструменти. Та въпроса ми е откуде мога да си купя заключваме за Ibanez S470 ? Обиколих няколко магазина и никъде нямаше, разговарях,чрез един от магазините с Икономов, но той каза , че имал цяла система на цена 280 лв, а аз не искам да ме гърбят с цял флойд заради едно заключване.На моето му се развали едната вътрешна резба и трябва да си купя ново. Въобще откъде си купувате части за китарата, когато става дума за хардуер? В чужбина гледам има всичко необходимо по магазините, а тук е толкова кът. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Купих си стъдове от Томан и си оправих проблема с трема. Едни други джаджички ми ги донесоха от Туркия. Онлайн такива части могат да се купят и от stewmac, на ibanezrules, един ЮК сайт бях намерил скоро и т.н. Цитирай
vlex Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 А как седи въпроса с транспорта и шипингите? Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 18, 2008 Автор Отговорено Юли 18, 2008 ^да, това е добър въпрос Доколкото съм запознат голяма част от фирмите не доставят до България. Имаше един пич в София, Кепъша ли как му викат... бях му гледал сайт някъде , но вече не помня къде беше. Някой ще може ли да ми даде линк да видя той какво предлага. Ще съм благодарен за инфото. Практически с моя проблем флойда ми става неизползваем, понеже ще разстройва, та мамата си трака Цитирай
Trysth Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 http://musicjam.hit.bg/ И аз се интересувам от къде могат да се купуват готини резервни части за китара на нормални цени. В Томан някои неща излизат скъпо, някой има ли идея за някой магазин в ибей, които да шипват до БГ? Цитирай
Recommended Posts