Guest Публикувано Август 4, 2005 Share Публикувано Август 4, 2005 Честито ми ! )))) Имам нова китара :wow: Jackson, черен, обаче какъв модел точно е не мога да кажа, има формата на Dinky, със обърнатата глава на грифа, 22 прагчета, флойд роуз (издълбано е "Licensed under Floyd Rose Pats.", ся до колко е лицензирано е друг въпрос, ама е издълбано на флойда :Р) Има заключване горе на грифа, един потенциометър за Tone, един за Volume, 3-way pickup switch - с два двойни адаптера е (надписани Jackson,хе-хе) Общо взето това е, предполагам че беше със струни девятки или даже осмици, понеже бяха доста мекички (и ръждясали :wow: ). Смених ги със комплектче .10 D'Addario, което вирна страшно много задната част на флойда, бутах пружините отдолу, играх си сума ти време, обаче в момента е почти хоризонтален, съвсем лекичко задната част е вдигната, но не ми се иска да бутам още пружините, все пак е нова и не искам да я пр***а още отначало. Смъкнах леко надолу струните (от стъдовете на флойда), и сега се свири сравнително лесно Не знам кво още да кажа, просто много й се кефя и реших да се похваля Много, ама много й се кефя :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest sinergy Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 Честито,да си свириш с здраве :hello: :hello: постни и снимка ако можеш.и да почерпиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 ха наздраве!!! аз ако можех да си зглобя барабани,ей мечти :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 Честито! Да я скъсаш от свирене! :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 Synergy ти на един албум ли си се кръстил или така ми се струва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 А честито - милиони да изкарваш с нея, само внимавай с баланса на флойда, че аз така си прее*ах първия айбанец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 а да ти е честита и със здраве да тормозиш всичко живо около теб П.С. Egon, Sinergy е пауър метъл банда, имайки в предвид че аватара му беше Алекси Лайхо сигурно на тях ще се е кръстил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest sinergy Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 а да ти е честита и със здраве да тормозиш всичко живо около теб П.С. Egon, Sinergy е пауър метъл банда, имайки в предвид че аватара му беше Алекси Лайхо сигурно на тях ще се е кръстил много любима група Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 Ще я чекна ей сегинка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 (Редактирано) off Ще я чекна ей сегинка Suicide by my side (2002) - Задължително! :read: off Редактирано Август 4, 2005 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 А честито - милиони да изкарваш с нея, само внимавай с баланса на флойда, че аз така си прее*ах първия айбанец. добре бе пич хахахахахахах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 /офтопик ®sinergy - в подписа ти стои едно нещо, за което си мечтая от доста време !!! :twisted: :twisted: :twisted: /офтопик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Август 4, 2005 Share Отговорено Август 4, 2005 Честито,цункай я и от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 Честито ми ! )))) Имам нова китара :wow: Jackson, черен, обаче какъв модел точно е не мога да кажа, има формата на Dinky, със обърнатата глава на грифа, 22 прагчета, флойд роуз (издълбано е "Licensed under Floyd Rose Pats.", ся до колко е лицензирано е друг въпрос, ама е издълбано на флойда :Р) Има заключване горе на грифа, един потенциометър за Tone, един за Volume, 3-way pickup switch - с два двойни адаптера е (надписани Jackson,хе-хе) Общо взето това е, предполагам че беше със струни девятки или даже осмици, понеже бяха доста мекички (и ръждясали :wow: ). Смених ги със комплектче .10 D'Addario, което вирна страшно много задната част на флойда, бутах пружините отдолу, играх си сума ти време, обаче в момента е почти хоризонтален, съвсем лекичко задната част е вдигната, но не ми се иска да бутам още пружините, все пак е нова и не искам да я пр***а още отначало. Смъкнах леко надолу струните (от стъдовете на флойда), и сега се свири сравнително лесно Не знам кво още да кажа, просто много й се кефя и реших да се похваля Много, ама много й се кефя :) Ами 4естито и от мен!!!! Само 6те си позволя да ти кажа 4е за тази китара(твоятя имам впредвид),най добре 6те я усети6 с комплект струни 9-ки.Например Yngwie свири с 8-ци. От 10-ки нагоре са за китари с vintige tremolo...,за блус,...джаз т.н.... Пак 4естито! Да си я ползва6 със здраве!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest sinergy Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 /офтопик ®sinergy - в подписа ти стои едно нещо, за което си мечтая от доста време !!! :twisted: :twisted: :twisted: /офтопик е ся к во да ти я подаря ли? :evil: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts