Guest sinergy Публикувано Август 4, 2005 Публикувано Август 4, 2005 (Редактирано) Някой ползвал или ползва такова нещо,дайте впечатления и заслужава ли си? Редактирано Август 4, 2005 от sinergy Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Аз лично за първи път ги чувам ...нема ли некви демо файлове ще ми е интересно да чуя Цитирай
niki123bg Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Това са усилвателчета на Fender (Brand X by Fender). Аз пробвах едно такова, само че с китара със сингъл адаптери (Fender). Не звучеше лошо, но и не беше особено прекрасно. Малко са ми мъгляви спомените, но дист канала сякаш звучеше горе-долу прилично. Разбира се става въпрос за не особено прекрасен стържещ дист на транзисторно кубе. Мисля, че ако цената му е ниска (въобще не си я спомням), то не е лош избор. Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Това са усилвателчета на Fender (Brand X by Fender). Аз пробвах едно такова, само че с китара със сингъл адаптери (Fender). Не звучеше лошо, но и не беше особено прекрасно. Малко са ми мъгляви спомените, но дист канала сякаш звучеше горе-долу прилично. Разбира се става въпрос за не особено прекрасен стържещ дист на транзисторно кубе. Мисля, че ако цената му е ниска (въобще не си я спомням), то не е лош избор. цената е 250лв,чисто нов 25вата, Цитирай
niki123bg Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Това са усилвателчета на Fender (Brand X by Fender). Аз пробвах едно такова, само че с китара със сингъл адаптери (Fender). Не звучеше лошо, но и не беше особено прекрасно. Малко са ми мъгляви спомените, но дист канала сякаш звучеше горе-долу прилично. Разбира се става въпрос за не особено прекрасен стържещ дист на транзисторно кубе. Мисля, че ако цената му е ниска (въобще не си я спомням), то не е лош избор. цената е 250лв,чисто нов 25вата, Ами имайки в предвид, че 25 ватово кубе фендер с ревърб е 330 левчета, не е лошо като цена. Друг въпрос е че трябва да ти хареса лично на тебе. Пробвай го по-сериозно и най-вече ако може с твоята китара. На мен лично този звук не ми допада, но аз съм вече сериозно облъчен на тема лампи Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Това са усилвателчета на Fender (Brand X by Fender). Аз пробвах едно такова, само че с китара със сингъл адаптери (Fender). Не звучеше лошо, но и не беше особено прекрасно. Малко са ми мъгляви спомените, но дист канала сякаш звучеше горе-долу прилично. Разбира се става въпрос за не особено прекрасен стържещ дист на транзисторно кубе. Мисля, че ако цената му е ниска (въобще не си я спомням), то не е лош избор. цената е 250лв,чисто нов 25вата, Ами имайки в предвид, че 25 ватово кубе фендер с ревърб е 330 левчета, не е лошо като цена. Друг въпрос е че трябва да ти хареса лично на тебе. Пробвай го по-сериозно и най-вече ако може с твоята китара. На мен лично този звук не ми допада, но аз съм вече сериозно облъчен на тема лампи пробвах го с китарата на подписа ми/моята/и не е зле ама се чудя,и за това искам мнения, благодаря ти все пак! Цитирай
metalhammer Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 За тея пари може да си намериш нещо по добро 2 ръка но трябва търпение. Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 явно по иця ще коментираме давайте мнения бе хора!!! :hello: Цитирай
synchu Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Ми ...айде аз да съм на контра - аз съм пробвал няколко такива от най-малкия 10-ватов до некъв 25-35 ли -50 ли вата беше и си звучаха като шит, без извинение. Дисторшъна ми е много транзисторен, ама много - по-скоро като бъз ... доста неприятен. Но ако ти харесва как звучи на теб - значи проблема е никъв - взимаш го и действаш В крайна сметка всеки си има собствен чифт уши. Цитирай
Recommended Posts