Burton Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Дано само не прилича на маймуната от филмчето Цитирай
VeleV Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Няма значение на какво прилича. Човека свири страхотно и е направил много забавен сайт. Евала! Много се изкефих! Цитирай
Icarus Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Изродииии!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
adXok Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 И аз го свалих вече и имам свои фаворити от солата: Y, 7, 8 (бутоните на клавиатурата)... Изверг! Цитирай
adXok Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Между другото сайта на Мика го има официално представен на сайта на Стив Вай Всемогъщия: One Of The Coolest Sites We've Seen... Enjoy the guitar antics of Mr. Fastfinger... в линка NEWSandMORE Кефете се!!! Цитирай
JogyRoger Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Aбе хора, аз преди време го видях тоя сайт и яко се изкефих ама чак оня ден се разбрах за JAM режима. Ако има още някой неориентиран кат мене да погледне отдолу, има едно лостче HOME/LESSON/JAM Цитирай
drizzt Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Супер е! щом покрива всички букви и цифри излиза нещо като код Аз вече прослушах как звучи nick-a ми Може да пробвам с някоя дебела книжка Цитирай
MDFk Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 :green: Яко! Евала на пича! Е те тва е истината - добър уеб и добър китарист! И е*ати смеха кат' стане некъв як Джем! Цитирай
Recommended Posts