yotzzo Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Саштиат хубаво ме нареди в музея на модерното изкуство Нека тогава той заеме достойно мястото се в Лувъра или до Хеопсовата пирамида Кой говори за хармония, бе чичо? На дъ войд му е една завързана хармонията Няма значение могат да участват формациЙ с разл. концепциЙ обединени под някаква обща, например. Беатлесите са толкова разнообразни, че музиката им напълно го допуска. Те вървяха напред през цялото време с вкус към всичко ново. Иначе щяха да приличат на Глен Милър. Ама ако мислим да направим скромен трибют в клубче - няма смисъл от никакви концепции и перцепции, аперцептуални конт... както и да е. То с постове няма да стане, ами да видим колко сме мераклиите и да се съберем на симпозиум/ съвместно пиене -старогр./. Май сме 5-6 човека само и това ограничава възможностите, за мое постмодернистично съжаление. Дружинната, ако беше дошъл на 8-ми във Фенса, щеше да видиш/чуеш нагледно опровержение на теорийката ти. Ботълс си караха по Бийтълс без да се губи елементът на оригиналността, но който изпуснал, изпуснал. И сега кво ми го натякваш? Цитирай
savov Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Доста информация...явно са положени големи усилия! ... На мен ми харесва много! Поздравления! Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Бръмбарите имат уникално добри композиции,но по-добре да ги свири някой друг..Ша замоля Бийтълс фенс клуб да не ме убива с камъни-аз съм от Стоунсите Всъщност Джон Ленън ме радва много като човек,но той не е цялата група.. Хайде весело посрещане на новата година! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Добре, че се намери NW8, да ни поздрави с "баджанашкото" парче на Джордж и Клептън, та темата да изскочи пак. Иначе опозицията Бийтълс-Стоунс си е нещо като вечното дерби... Айде, весела на всички! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Друг път вечното дерби. Аз съм и за двете групи. Не мешайте спорт и музика. Ай за много години. Цитирай
NW8 Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 Хелоу, хора! Ами реших да питам - понеже аз съм просто една мега фенка на Бийййтълс, но за жалост това е доста самотно занимание, поне за мен - дали има някъде в София клуб където някой да свири по-често парчета на тея момчета, че да взема да се срещна с някой себеподобно луд (е, мойта лудост е по-скоро в пасивен стадий, вече отдавна съм се примирила с нея и сега тя е по-скоро във вариант на философско обожание, което се развихря само като ги чуе на трибют и т.н...така че не приемайте че съм интензивно луда......Просто ми се ще да се запозная с фенове, с които да се Come together-нем и да си Twist and shout-ваме.. Поствам тук, щото гледам че има фенове дето владеят занаята, а и то другаде едва ли някой му пука за тея неща.. но да знаете, че не свиря на нищо, освен на молив хехе Aлекс skype: abbey_road_girl Цитирай
Лими Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 Клуб на Бийтълс има цело лето из парковете на София. Ще ме намериш някъде там с черна китара, след Април! Цитирай
Recommended Posts