tikitiki Публикувано Юли 14, 2008 Публикувано Юли 14, 2008 (Редактирано) Развали ми се женският вход, в който вкарвах кабелът в китарата. Отворих я, извадих го и кабелът запоен към него и го извърлих. Мисля, че и потенциометрите ù нещо не са на ред. Има ли каде да я поправят да стане като "нова". Аз съм от София и става въпрос за София. Редактирано Юли 14, 2008 от tikitiki Цитирай
Dread Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Има си радел "Изработка и ремонт", публикувай там, ако не ти преместят темата, разбира се. Само едно питане имам към теб, защо в профила си си посочил за инструмент,цитирам: "китара и ел.китара"? Не се заяждам ама е малко странно, все едно да кажа, че управлявам кола и лека кола. Цитирай
tikitiki Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 Не съм запознат изцяло с музикалният инструмент Китара, заради това съм написал "Китара и Ел. Китара". Публикувах "изложение" в разделът "Изработка и ремонт" както ме напъти. Цитирай
Rammkopf Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 tikitiki, сега и ако кажеш от кой град си (поне си го попълни в профила), може и да се намери някой, дето да ти помогне на място с китарата. Просто съвет. Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 @ Rommkopf Аз съм от София и става въпрос за София. Цитирай
Rammkopf Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 ^ Улиии ... мноу съм кьорав! Тъй е, след 10 часа работа ... И ти не си по 'убав, сбъркал си ми ника. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Aз мога да ти я оправя след около свдмица и половина. В момента работа по 3 китари, и нямам време. Първо трябва да довърша тях. Иначе има много лютиери, които могат да ти свършат работа, но предполагам искаш да минеш тънко, като се има предвид на каква китара слагаш потенциометри. За кремона не мисля, че е редно по-скъпи потенципметри от 2-3 лева парчето, даже от левче. Да и слагаш такива от 15 си губи смисъла. Цялата работа едно 30-40 лв макс за такава китара. Иначе си взимаш нова(на старо) за 150 и забравяш за случая. Цитирай
Recommended Posts