Jump to content
Българският форум за музиканти

МИКРОФОНИ за барабани


Recommended Posts

Знам,че има много изписано назад,но всеки с частен случай.Според мен тази тема трябва да е във "Важни", защото изхождайки от ситуацията в родните клубове ,би било добре всеки барабанист да е осигурен и в тази насока.Насочвам вниманието към моя личен случай и се надявам в следващите няколко дни да се поровя назад и да постна тук всичката сериозна информация по темата както съм я задал,за да може да се намери всичко на едно.

Благодаря на всички самоозвучаващи се барабанисти или такива които разбират от звук и микрофони, ако има информация и мнение по зададените от мен въпроси,да драснат по някой ред. :surprise:

Ето я и темата,в раздел "Хардуер"-там ми се стори най-правилно да я постна.

http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry350440

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложих линк към въпросната тема ето тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=34915, да се надяваме че ще получиш полезна информация която да направи темата интересна и полезна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси.

Ако желаеш,може да я затвориш тук,за да пишат хората в раздел "Хардуер",където мисля,че е мястото на тази тема,независимо,че касае барабани.Така или иначе там ще изнеса цялата информация за микрофони,която е била постната до сега в "Барабани".

:greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.