MR_STENCH Публикувано Юли 11, 2008 Публикувано Юли 11, 2008 Все класики в последно време, та рекох да пусна нещо по Underground... при все, че няма много подръжници наоколо Граченето и китарите са от мен... другото е MIDI. Наложи се да я транспонирам малко по-нагоре... не мога да докарам свестен тон по-ниско с моята китара.... Хич не съм в такт през цялото време но.... простете на начинаещия Да пада веселбата Ей я: http://media.putfile.com/Consejos-Narcos-MR-STENCH Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Кавър на Брухерия, ооо ще се преслуша, само че не на работа, за да няма инфаркти Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Човек малко ако го беше отпуснал тоя глас (разбирай да покрещиш малко) направо Хуан Брюхо ше докараш. Все пак марихуана-си требе се изкрещи иначе добре е, браво! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 ^Благодаря ! Сеньор Хуан Брухо има доста силен и креслив глас... едва ли ще го стигна... На мен освен гърлени звуци трудно ми се отдава друго ...определено не съм най-подходящият за целта. Записах ги просто за присъствие... Цитирай
ultramega Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) Изобщо не знам кой е сеньор Брухо ,и на какво правиш кавър , но пък това ми дойде много забавно Редактирано Юли 11, 2008 от ultramega Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 Изобщо не знам кой е сеньор Брухо ,и на какво правиш кавър , но пък това ми дойде много забавно Един джазмен ектремист Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Евала, справил си се с упер! Определено не очаквах да е толкова добре. @ Ултрамега - Brujeria са един псевдо-мексикански експеримент, който се състои от членове на Faith No More, Cradle of Filth, Fear Factory и още няколко известни групи (доста от музикантите свирят само за по един албум), които обаче носят бандиткси маски , с кървави революционни текстове, а пък музиката през годините е минала през всякакви експериментални грайнд / дет метал и т.н. неща. Два пъти са номинирани за песен на годината за MTV латинска америка в конкуренция с Шакира Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 12, 2008 Автор Отговорено Юли 12, 2008 @fLiSk Благодаря ! Радвам се, че се намират запознати хора с по-необичайните групи. Много уважавам банди като Brujeria... такива със собствен уникален стил и идеи. Разбира се нормално е не всеки да знае за какво става въпрос това не е за всяко ухо Цитирай
HRS Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 Viva la brujerizmo Viva la revolucion Ще се ослушвам за още брухерии и бруталии Цитирай
MR_STENCH Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Ииии... две години по-късно специален Remake за ламповиците. Никакви ему, cиму и други лации . Китара > Behringer TO100 > A*al Rectifier > 1х12 Cab > Електретен мик за 1 лев > DIY преамп > М-Audio 2496 > два трака. Consejos Narcos Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 Тва е ебати класическата резачка! Звука от китарите си го докарал, все едно слушам записа от албума! :) Мно'о свеж кавър и мно'о ме зарадва! Само така, колега! Цитирай
Recommended Posts