Baby Thomas Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 И ако тия супер фини и прецизни промени (ако има такива при обръщане на кабела) се губят при АЦП за хиляда евро, как по дяволите ще го чуя аз? Никак. Тогава за какво се спори изобщо? Цитирай
ditronix Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Явно нещата опират до сферата на Божественото Щом съвременните DAC,ADC и още куп други чудесии не могат и да заподозрат какво става из кабелите,когато посоката им е грешна,явно самият Той решава кого да просветли и облагодетелствува с прозрението Си!Вероятно и фирмите,които продават кабели с посока,са Обожествени....Само не ми стана ясно защо като си купя Такъв кабел трябва да слушам и сам да реша в коя посока свири по-добре Цитирай
bobalan Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 (Редактирано) Ако искаш слушай Молбата ми бе да не се твърдят категорично неща, които не са верни, за да не се заблуди някой посетител на скромния ни форум. Оттам нататък всеки да решава как и дали може да измери посоката на кабела и дали кокошката или яйцето е първо. Редактирано Юли 14, 2008 от bobalan Цитирай
Recommended Posts