Tokay-Ihto Публикувано Август 2, 2005 Публикувано Август 2, 2005 Случайно някой да има или да има желание да направи таб на Киора - Вярвам в теб. На PowerТab или Guitar Pro? :D:-( Ще съм много благодарен. Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Тази песен има едно от най-страхотните БГ сола...и аз съм заинтересован! Цитирай
overhate Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Тази песен има едно от най-страхотните БГ сола Абсолютно Един приятел знаеше да го свири цялото, аз само отделни моменти съм му вадил, че мързел Цитирай
Achiles Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 че за какво ти е таблатура, уши нямаш ли? Цитирай
maringtr Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Аз табнах солото преди време, ама гледам съм го затрил, и това ще го табна като остане време... Ма първо трябва да довърша Овцата А ето и последния ми готов таб -> http://www.mysongbook.com/upfiles/75894.gp3 Цитирай
overhate Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 че за какво ти е таблатура, уши нямаш ли? Честно казано и аз предпочитам да вадя нещата по слух, обаче понякога като се забиеш на някой момент - слушаш, слушаш и все не можеш да го усетиш точно как е - та тогава табулатурите са полезни - поглеждаш и после обикновено си казваш "ей да се *** в ****, колко било просто" Цитирай
Polyphone Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 А има и един друг момент, че дори официално издадените табулатури на дадена група се разминават на места с действително звучащите акорди. :think: А що се отнася за парчето на Кьора, наскоро чух нов аранжимент в техно изпълнение и май ако не се бъркам наистина беше в някакъв техно стил.( ако въобще може да се нарече музикален стил) Цитирай
Burton Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 А що се отнася за парчето на Кьора, наскоро чух нов аранжимент в техно изпълнение и май ако не се бъркам наистина беше в някакъв техно стил.( ако въобще може да се нарече музикален стил) Да не би да си чул някоя поредна техно-изгъзица на Стоян Михалев? Щото аз Киора не съм чувал да са се събирали...но може и да греша :think: А ако Михалев се е ***** точно върху тая песен, просто нямам думи... Цитирай
Polyphone Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 А що се отнася за парчето на Кьора, наскоро чух нов аранжимент в техно изпълнение и май ако не се бъркам наистина беше в някакъв техно стил.( ако въобще може да се нарече музикален стил) Да не би да си чул някоя поредна техно-изгъзица на Стоян Михалев? Щото аз Киора не съм чувал да са се събирали...но може и да греша :think: А ако Михалев се е ***** точно върху тая песен, просто нямам думи... Ами да ти кажа понеже чух това парче по радиото и то за кратко, много не обърнах внимание, но май той го пееше и наистина имаше “съвременен отвратен ритъм”. Дано да греша, да съм объркал нещо. Защо казваш “поредна техно-изгъзица”? Имало ли е други до момента? От своя страна, не мога да простя на Орлин Горанов, че си окепази една от най-култовите бг песни – “Светът е за двама” в техно вариант. Когато си изпял по възможно най-красивия начин една от най-красивите песни, с най-най-красивия аранжимент и след това седнеш и с извинение се изакаш отгоре й- това вече си е за съжаление. Неимоверно падение! Май Орлин Горанов добре си пасна като щатен участник във “Вот на доверие”, върхът на пошлостта и унижението! Тъжно, тъжно.... Цитирай
Burton Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ами Стоян Михалев след Киора общо взето само техно изгъзици прави...но поне до този момент не се е гаврил с единствената хубава песен, която е измислил /btw, любопитен факт е, че тази песен, както и въобще факта че се е пробвал да свири на китара, е резултат от непреодолимото му желание да се хареса на кварталните девойки / Абе като се изчерпат хората откъм идеи, вземат та се върнат да прецакат истинското си творчество... Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 поне до този момент не се е гаврил с единствената хубава песен, която е измислил Има още една много, много хубава: Твърда симфония...добре, че тя не е от популярните, щото сигурно и на нея щяха да плеснат някое техно отгоре :stop: Цитирай
maringtr Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Всички песни на Киора са хубави, имам албума... Имат една неиздавана -> Леден Сън - еми супер яко парче направо! Цитирай
Katsko Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 малко е офтопик и не искам да злорадствам,ама с михалев съм свирил на една сцена отдавна и беше толкова зле милия с китарата че чак на мене барабаниста ми направи лошо впечатление.тва го казвам само да не би някой да си мисли че китарата на тва парче той я е свирил,дори не съм сигурен и че я е измислил,ама айде да не обиждаме човека... Цитирай
maringtr Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ако говориш за електрическата китара -> естествено че не я е свирил той!!! Тя е изсвирена от Петър Василев... И това е написано и в самата книжка на албума... Цитирай
Katsko Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 да за туй говоря,не че се заяждах де... Цитирай
Recommended Posts