alexthegreat Публикувано Юли 7, 2008 Публикувано Юли 7, 2008 http://media.putfile.com/ProgIdea-3 Малко мрачно, депресарско, меланхолично и прогресарско май се получи мотивчето. Може да ви хареса. Предстои развитие...може би..някой светъл ден. Защото по нясна причина Traction 3 (DAW) ми затри файловете да го ***. Ако някой знае защо така стана, да помага. 20 пъти си отварям проекта безгрижно и един ден просто изчезнаха. Използвано: Guitar Rig 3, Addictive drums, Nexus (за пиано) Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Без да се заяждам,но "барабаните" се разминават страшно с останалото. Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 10, 2008 Автор Отговорено Юли 10, 2008 (Редактирано) Хммм....брей..толкова ли е зле? На мен ми звучат що годе на място барабанките. Може би защото съм си го слушал хиляди пъти това, та затова не откривам чак фрапиращи моменти. Вярно, че не се оправям с клавирката още....та тя на места "бяга" на някъде. Благодаря за споделеното. Друго мнение? (за по-представителна извадка ) Редактирано Юли 10, 2008 от alexthegreat Цитирай
biala Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 според мен проблема идва от това, че ритмично барабаните не са в подкрепа на мелодията като акценти, ами са все едно от друга песен Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Поздравления, както за композицията, така и за играта с преходите в минорна тоналност на едно място. Ти си китарист, а китарата скромно си я набутал назад... Мелодията на клавишните е супер, но това не пречи да я намалиш малко.Ако те е страх, че китарата ще остане постна ако я усилиш - просто я запиши втори път, като оставиш и първата и ги миксираш заедно.Но предполагам, че знаеш за какво ти говоря. Цитирай
Recommended Posts