Jump to content
Българският форум за музиканти

2 видео клипа от концерта за Воев на 21 май


Recommended Posts

Хората, които бяха там усетиха магията! Свилко и Гергана баха страхотни! Целият концерт беше незабравимо музикално и емоционално преживяване! Не исках да свършва. Искам винаги хората да свирят с такъв емоционелен заряд.Иначе музиката няма да бъде музика, а занаят, професия и ....няма да я слушам :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Юху-у-у... "заряд", "атака" - аз бях с температура и едвам се държах прав докато свирих на контрабаса. Това парче го репетирахме точно 2 пъти и половина (буквално). Първият път беше "я кажи са ко шъ праим... дай там-там-там и после имаш фа". Втория път го повторихме вече с научена схема и трети път не помня свирихме ли го или просто уточнявахме какво ще свирим на концерта. Както и да е - не припаднах, за мен това е достатъчно.

После вкарах малко лекарства - уиски и тежки цигари и за парчето с баса бях почти жив.

 

Каките не ги коментирам умишлено щото вие виждате/чувате.

 

Тъй,

@yotzzo: То, добре го рече :)

 

@бутео: Епитаф правиха Под дъжда, но на репетициите само (записите от там звучат почти толкова зле, колкото и оригиналните ;) ) - на концерта нямаше време (как да ти кажа - всички свирихме най-много по 2 парчета и изведнъж се появават едни наглостини и изкарват три, като третото беше дългото колкото още три - много яко си забиха нож - почти цялата зала ги запомни с лошо, включително и аз, нищо, че съм фен на басиста, ама както и да е...), но има балада за шивача. Нея търси във форума на Нова генерация (май скоро ще се накачат там почти всички неща от концерта) щото тука не мога да го пусна според правилата.

Мъртви поети се намериха в стария състав из публиката и излязоха да свирят, беше много яко и т.н., и т.н.

 

@Hillbilly:Баценце, ако не ни беше изпреварила каката да си направи група със стари кучета, преди година, година и нещо, аз точно бях тръгнал да я викам и я извиках да правим формация с теб. Щото с теб се разбираме прекрасно музикално, с нея също. Не се сещам за по-яка формация. Някак си твоето свирене ми прилича на нейното пеене ;) ама едно по едно, може би, някой ден, тримата, сещам се и за единствения адекватен барабанист, за случая ;) ... ... ...

 

...а иначе, концертчето си продължи, даже ни отпуснаха и допълнително време и в крайна сметка, се оказа, че който изяви желание, се качи на сцената.

 

Относно клипчетата - ама много яко ми седи контрабаса (каките не коментирам), а :recourse:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От разговори наляво и надясно се оказва, че много хора не са наясно с Тъмна земя и заради това си позволявам да пусна линк и към оригиналното парче, та да може непросветените, забравилите, не-спомнящите си, неразбралите или пък, просто - желаещите, по-успешно да се просветлят за случилото се :punk_guitar:

 

Нова генерация - Тъмна земя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Ех сега може да се открият десетте разлики :)

Разликите са 9 /девет/. Държа да го знаеш за друг път!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Вбокса работеше около седмица и оттогава отказва. Качвам контрабаса с глас в ютюб (който също съкс, ма ко дъ прайш), а басът с оперното пеене - като се върна от морето, че сега не е около мен.

 

Значи, тук ->

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.