Black Bird Публикувано Юли 31, 2005 Share Публикувано Юли 31, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/universework.mp3 я кой иска да каже по нещо за звука? Къде криви или не !? а и харесва ли ви музичката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 дзънка дя!! сравних го,така по спомени, със предишната версия (със софт дистовете мисля) това звучи по добре или се лъжа? трябваше да пуснеш и двете май... и с тооя бас опреелено можеш да вържеш некой ню фен мен не ми кривна на никъде , и кефи ( нали е само пасажче ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 1, 2005 Автор Share Отговорено Август 1, 2005 дзънка дя!!сравних го,така по спомени, със предишната версия (със софт дистовете мисля) това звучи по добре или се лъжа? трябваше да пуснеш и двете май... и с тооя бас опреелено можеш да вържеш некой ню фен мен не ми кривна на никъде , и кефи ( нали е само пасажче ) благодаря ти! ЗА всичко си прав и за баса даже :godbless: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 междудругото.. ония 5 секунди Корн-ските направо ме смляха много добре. замислял ли си таквиз звуково ориентирани песни по принцип? а? от малък много питам няма да се плашункаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 1, 2005 Автор Share Отговорено Август 1, 2005 междудругото..ония 5 секунди Корн-ските направо ме смляха много добре. замислял ли си таквиз звуково ориентирани песни по принцип? а? от малък много питам няма да се плашункаш брао бе аве мен тоя стил ме кефи още от как го нямаше хахах не ве просто се пробвах...свалих баса.... след това четох интервю с басиста в ибанез че не му трябват средни ...и аз така направих.... после му лепнах доста високи и взе че ми допадна такъв басец 10кс за съпорта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 Мдам и мен много ме изкефиха въпросните секунди За звука - китарата нещо не ме кефи как звучи - една такава "дрезгава" е, повече ме кефи звукът който докарваше със симулациите. Този с амп-а е някак си "недодялан" Нещо ми е трудно да намеря точната дума, може би "хърка". Страшни определения и аз не знам откъде ги извадих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 1, 2005 Автор Share Отговорено Август 1, 2005 Мдам и мен много ме изкефиха въпросните секунди За звука - китарата нещо не ме кефи как звучи - една такава "дрезгава" е, повече ме кефи звукът който докарваше със симулациите. Този с амп-а е някак си "недодялан" Нещо ми е трудно да намеря точната дума, може би "хърка". Страшни определения и аз не знам откъде ги извадих еми требе ся да позлвам 3 мика поне... за сега съм с един от пред... а той си кърка см57 де... ся ше взема един конденз да туря по надалече..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 Тъкмо щях да казвам колко ме кефи новият бъзкащ саунд на солото. Не го променяй - страхотно звучи, много живо и crispy. Басът също кефи - обличък е, но същевременно си е запазил атаката. Викаш махнал си средните и си напомпил ниските и високите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 В пеенето ставаш все по-добър Айде стига ги крил вокалите обаче! Тоя път китарата реже доста. не съм убеден, че това искаш. Баса е наистина ЯК!!! Нещо фуса не звучи достатъчно яко според мен... провери го ако искаш... Ако ме питаш не требе да се страхуваш от повечко каса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Август 2, 2005 Share Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) ...не ве просто се пробвах...свалих баса.... след това четох интервю с басиста в ибанез че не му трябват средни ...и аз така направих.... после му лепнах доста високи и взе че ми допадна такъв басец ... е тука за тва изказване - имаш каса бира от мене, моля те, убеди още няколко заблудени души, щото мен се мъчеха да убедят в противното а между другото, ако не е тайна, как добавяш и с колко високите - кои честоти и с колко ?! Редактирано Август 2, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 2, 2005 Автор Share Отговорено Август 2, 2005 ...не ве просто се пробвах...свалих баса.... след това четох интервю с басиста в ибанез че не му трябват средни ...и аз така направих.... после му лепнах доста високи и взе че ми допадна такъв басец ... е тука за тва изказване - имаш каса бира от мене, моля те, убеди още няколко заблудени души, щото мен се мъчеха да убедят в противното кво става бе кой съм заблуждавал и за кое Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Август 2, 2005 Share Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) ...не ве просто се пробвах...свалих баса.... след това четох интервю с басиста в ибанез че не му трябват средни ...и аз така направих.... после му лепнах доста високи и взе че ми допадна такъв басец ... е тука за тва изказване - имаш каса бира от мене, моля те, убеди още няколко заблудени души, щото мен се мъчеха да убедят в противното кво става бе кой съм заблуждавал и за кое никой не си заблуждавал просто и аз редовно мрънкам на записи да ми подчертаят високите, а да намалят средните, ама не - не съм разбирал, напротив - трябвало да имам средни - а да чуят как звучи тука :hello: Редактирано Август 2, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 2, 2005 Автор Share Отговорено Август 2, 2005 ...не ве просто се пробвах...свалих баса.... след това четох интервю с басиста в ибанез че не му трябват средни ...и аз така направих.... после му лепнах доста високи и взе че ми допадна такъв басец ... е тука за тва изказване - имаш каса бира от мене, моля те, убеди още няколко заблудени души, щото мен се мъчеха да убедят в противното кво става бе кой съм заблуждавал и за кое никой не си заблуждавал просто и аз редовно мрънкам на записи да ми подчертаят високите, а да намалят средните, ама не - не съм разбирал, напротив - трябвало да имам средни - а да чуят как звучи тука :hello: нема страшно народа много чете и мисли градивно като работи по слухове и не на слух да баса наистина няма среди всичко от 1 кц до 350 е почти на минус 12 дб подкрепям те :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Август 2, 2005 Share Отговорено Август 2, 2005 Аз такива инструменти нямам и не мога да го направя този звук... Браво, Митак. Като за домашно производство е просто НЕВЕРОЯТНО!!! Или имаш перфектен слух за звученето или не използваш семплери! Яко звучи, продължавай. Ако бях продуцент на китарноориентирана музика, щях да вложа пари в твоите записи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 2, 2005 Автор Share Отговорено Август 2, 2005 Ако бях продуцент на китарноориентирана музика, щях да вложа пари в твоите записи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts