kitaratapesho Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) ^ Това са македонците. Китариста се казва Дамян - http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=185014078 Редактирано Юли 9, 2008 от kitaratapesho Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 ^Мерси Пешо, мега-добър е този Дамян. И на парчето в майспейс-а е супер кефещо Цитирай
Infinity Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 П.С. - имаше едни младежи дето забиха на тоя концерт разни кавъри на Greg Howe и други такива хубости и откровено се разкъртих, та ако знаеш името на бандата и сайтче нещо да им се порадваме, ще съм щастлив да споделиш Ей това много искам да го чуя!!! Цитирай
vanco Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Както се казва отлично, даже много добре! Аз бих го изсвирил обаче по-агресивно (т.е. бих се опитал), да има малко повече жар, нали идеята е човек да си излее емоцията. Иначе браво! Ще ми е интересно да направиш I would loved to , много ми е любимо, там емоционалността е на свръх ниво! Цитирай
Kiril Belezhkov Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) Китаристчето беше един къдрокос, дългокос младеж с червена китара. Споменаха че предната година не са излезли да свирят 'щото ректора(или какъвто е оня там) е забравил да ги обяви, че ще свирят и тях ги е досрамяло да се обадят...Свириха последни а ръченицата ти ще я чуя като се прибера, че в бачкането имам известно затруднения с тубата. Да не би да говориш за "Jamstart": Дамян Пейчиновски (китара), Горан Гешовски (бас) и Йордан ... не му знам фамилията ...(барабани)? 99% съм сигурен, че тях си имал предвид. Много са добри, наистина . Преди това бяха правили "Glasgow kiss" на Петручи и други много яки работи... ...Edit: Чак сега видях, че са ти отговорили вече и че влязох от акаунта на брат ми... Редактирано Юли 9, 2008 от Kiril Belezhkov Цитирай
Recommended Posts