yotzzo Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Прдложение на несведущ: пробвай ги двата усилвателя с твоята си китара и си избери този, който ти отива повече на концепцията/в случай, че имаш/. Цитирай
Behringer210 Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Предпочитам маршала но що не пробваш Behringer много са добри имат по 99 пресети и може да си правиш и свои въобще са супер. Моя е Behringer 210 купих си чисто нов за 450лв. и ти триабва да го намериш на тая цена ако ще си купуваш Behringer. Забравих да кажа че е с 60 вата (2 по 30) Цитирай
Rammkopf Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Предпочитам маршала но що не пробваш Behringer много са добри имат по 99 пресети и може да си правиш и свои въобще са супер.Моя е Behringer 210 купих си чисто нов за 450лв. и ти триабва да го намериш на тая цена ако ще си купуваш Behringer. Забравих да кажа че е с 60 вата (2 по 30) Фен, тук иде реч за аналогова апаратура. Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Аз ще ти дам един друг съвет: не си купувай нито един от посочените, нито подобен на тях усилвател! В противен случай ще се сдобиеш с тежка и неповратлива апаратура с посредствен звук, от която след време ще установиш, че не си удовлетворен и нямаш нужда. По принцип не подкрепям съвети за лампова апаратура, адресирани към хора, които очевидно не са узрели за нея във финансово и/или друго отношение, но за блус и рок на твое място бих стискал зъби още известно време, докато имам възможност да си купя добро малко / средно лампово комбо. Междувременно съвсем прилична работа може да ти свърши по-малко кубе, комбинирано или не с 2-3 камиончета или сносен процесор. Цитирай
voodoochild Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) напълно съм съгласен с колегата,като изключим процесора .за блузс не стаа. вземи си MV3 или регент30 стари лампови хави ама лампови ас лично свиря с мв чисто не за друго не моа си харесм драиф Редактирано Юли 2, 2008 от voodoochild Цитирай
RockHeaVeN Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 фен препоръчвам ти mesa boogie не сериозно както казват колегите - земи си малко амп-че и някои сносен процесор по голяма работа ще ти сваршат за по малко пари пак след време ще си харесаш нещо лампово и добро Цитирай
Ziggy Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 абе малко ампче, ама между 12" говорител и по-малък си има голяма разлика, или само на мен така ми се струва? Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Има огромна.Имам една 10 ватова транзисторна въшка,която като се пусне през 1х12" Селешън става сериозно силно,освен че звучи по-масивно. Цитирай
Entwine Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Между Fender-a и Marshall-a ,аз съм за Fender-a.....Цялата серия MG не струва 5 стотинки.(както лично се убедих) .....съвет.....не си вземай комбо със говорител по-малък от 12" (пак от личен опит) .....та,ако нямаш възможност да се издрусаш за повечко пари,си вземи Фендер-а Успех Цитирай
Recommended Posts