Overdrive Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 къде ги намираш оригиналните и по колко пари? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) ^ sansamp gt-2 gt-2 Редактирано Юли 2, 2008 от EAmechaniX Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 2, 2008 Автор Отговорено Юли 2, 2008 Комет, с поръчка.Цена - лев/два на парче. Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 Направих нови семпли на Guitar Rig 3 като семплите са китара->VPHB->Guitar rig с включен само спиикър симулатор(без ампове и ефекти и т.н.) Първия семпъл е с китара настроена на Ре, а втория - настроена на Ла. Извинявам се предварително за лошото свирене! http://media.putfile.com/VPHBbyMGinDtune http://media.putfile.com/VPHBbyMGinAtune Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Много добре, много добре..... Мен лично ме заинтригува и частите стоят на масата трябва само да ме хване музата да го насвяткам. Не можах да намеря J201 но ще пробвам с BF245.... все пак не струват "кон и вол" струва си да се опита.Добра работа...браво! Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 Благодаря! Съвет: пробвал съм БФ245(бях замествал с него мпф102) и не бях кой знае колко доволен от звука му.Имаше осезаема слухово разлика (мпф-а по-среднист и мазен звук).Не съм сигурен че ще замести добре Ж201....По чужди форуми хората доста си държат на този транзистор. Можеш да си го поръчаш, свържи се с Комет. Успех! Поздрави! Цитирай
bratmito Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 Моя е с BF245.Звучи добре,но наистина му лиспва нещо.Не стърже достатъчно,въпреки многото си гейн.В началото мислих,че не съм го биаснал добре,но явно не е от това.Все пак BF245 са доста по-евтини,та ако ще е нещо скалъпено завкъщи и с тях става. А някой прбрал ли е JCM800 симулацията? На ТОЗИ САЙТ има и още доста други симулации.Иска ми се да си сглобя някое по-рокаджийско(маршалско) дистче и се чудих между плекси и JCM800 симулацията,но незнам дали си струва. Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 Те и двете са с полеваци и вярвам че ще си струват.Но още веднъж съветвам - J201. Цитирай
Death Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 добре де ако заместя ж201 с бф245 трябвали да се сменя нещо друго по схемата или само транзисторите,защото ако не си манеря ж201 като за начало да ползвам бф245 Цитирай
liquid_death Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 Няма нужда да заместваш нищо друго, само транзисторите.Но предупреждавам, не очаквай ефекта да е същия като с Ж201.Разликата е огромна. Цитирай
Death Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 (Редактирано) Моля за малко помощ.Ще правя ефекта по тази схема: http://www.4thlevelmedia.com/DrBoogeyPartsLayout.gif елементите от нея са описани,но нали имат и други стойности като ватове,волове и т.н. Как да разбера примерно резистор от 1ом на колко вата трябва да бъде,предполагам има значение и дали тази схема работи или ако има схема на която да пише чялата стойност на елементите с омова,ватове и т.н.моля споделете я с мен Редактирано Март 6, 2009 от Death Цитирай
Death Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Айде в отделна темичка.... Ми можеше и в отделна,то тук така или иначе коментираме въпросния ефект. Цитирай
Recommended Posts