Kosmos Публикувано Юни 28, 2008 Публикувано Юни 28, 2008 Мислите ли , че тази китара може да се управи или дори и да се залепи по някакъв начин като се сложат струните пак ще се счупи ? 10х предварително Цитирай
oldman Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 може,но трябва да я занесеш на майстор,да ти я оправи/лепи се и се притиска със специално приспособление/ ---- това - първо --- а второ - ремонта ще ти излезе по-скъп от самата китара ---- ако инструмента има по-специална стойност за теб -- действай -- ----- Успех - Цитирай
Kosmos Отговорено Юни 28, 2008 Автор Отговорено Юни 28, 2008 (Редактирано) Ахам мерси ! Ами тя е била на баща ми и , когато бях малък много свирех на нея (дрънках де) и наскоро се счупи и ме е жал да я изхвърля Тъй като в моя град няма много хора , които могат да я управят имаш ли си на идея с какво лепило се прави това ? Редактирано Юли 1, 2008 от MDFk Цитирай
oldman Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 ами,хубави лепила сега - бол, не знам точно какви има по вашите магазини - посъветвай се с някой дървовелец --- лепилото трябва да е за дърво и да е твърдо/не като С-200,а като епоксидна смола или карбамидно - например/ --- много е важно притискането при процеса на лепене Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Принципно при китарите се използват поливинилацетатни(PVA) лепила. Ц200 също е такова лепило, но то е по-скоро подходящо за мебели. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 (Редактирано) Евтим е прав - сега се продават по-модерни PVA лепила (на вид са бели като Ц-200) и не са скъпи - евтини/среден клас китари даже в завода с това ги лепят иначе по-добре са разни туткали май, но там е за професионалисти работа а епоксидни смоли, моментни лепила - в никакъв случай Редактирано Юни 29, 2008 от Overdrive Цитирай
vlex Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Точно това щях и аз да кажа: никакви епокси лепила! Само ПВА и туткал! Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts