TheNextDimension Публикувано Юни 27, 2008 Публикувано Юни 27, 2008 A Whisper Of Fall Да се разпиша след почти половин година тишина. Интро, аутро, бас и мръсните вокали все още липсват но се придобива някаква представа Трябва ми помощ за чисти вокали... Как и какъв реверб се слага по принцип на таквиз ми ти неща... Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Доста изненадващо решение от твоя страна с тоя проект, Като се има предвид с какво си бил замесен досега. Само в положителна насока де. Харесах оперните вокали, въпреки да ненавиждам операта в класическия си вариант. Ако имаш нужда от онлайн басист, намигни ми по вълните на Радио Благоевград. Цитирай
Rossen Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Браво Много ми хареса, и като композиция и като изпълнение! Цитирай
jFog Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 майсторка изработка,епично и с такт. и изсвирено със подобаващ замах машала остава да чуем и с мръсните вокали Ще има ли изненади и там(блек ли ще са или по плътни дет метълски гурхтежи)? квито и да са вярвам ще са на място да постнеш и файнъл версията да облажим!! Цитирай
vanboy Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Браво-готино е-доста си се потрудил.Малко по-дълго е парчето,но те Nightwish също имат такива Певицата има красив глас,но влиза малко несигурно на места.За момент усетих малко монотонност от повторенията на темата с дистъра.Като цяло мисля,че още трябва да си поиграеш с аранжировката и композицията та да стигнеш и до краен мастеринг.Успех с парчето! Цитирай
Recommended Posts