Arteglam Публикувано Юни 25, 2008 Share Публикувано Юни 25, 2008 Уж се разрових в търсачката ,защото бях сигурен ,че ще има друга такава тема но нищо не намерих явно не ползвам точните думи ;/ Имам микрофон обикновен за компютър та питам мога с него да си запиша някъв семпъл и как точно става гледах там в настройките на Windows има Recording цъкам ала бала нестава.Чак и аз се учудвам на себе си как не мога да се управя а уж уча компютърна техника и технологии Питам за помощ какво трябва да включа или ако е програма да изтегля за да се записвам как свиря.Ако има друга такава тема дайте ми линк към нея ако може Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 25, 2008 Share Отговорено Юни 25, 2008 В смисъл? Щом е микрофон значи ще запише звук. Качеството е под въпрос разбира се, но всеки е тръгнал от някъде Виж Reaper: http://www.reaper.fm/ Безплатен за проба и донякъде лична употреба първоначално. Има и доста писана документация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arteglam Отговорено Юни 25, 2008 Автор Share Отговорено Юни 25, 2008 (Редактирано) Китара искам да запиша.Бе тая програма мн сложна няма ли нещо дето да цъкна едно копче и да почва да записва това което говоря или свиря знам че ще е кофти качество Редактирано Юни 25, 2008 от Arteglam Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Share Отговорено Юни 25, 2008 Еми няма по лесни програми. Cool edin Pro пробвай! и УСПЕХ със записите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts