Sturmfuhrer Публикувано Юли 30, 2005 Share Публикувано Юли 30, 2005 Драги съфорумци, да ви питам, някой ползвал ли е тези хорове? Защото ми трябва малко помощ със справянето с тях. Айде казвайте кой ги е ползвал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 @Фюрер, имам ги и са жестоки! Какво не ти е наред? Питай... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 И според мен са жестоки, обаче на мене мозъка не ми е наред като цяло Айде като се мернеш некой ден в icq ще разпитам каквото трябва, че се сега и време нямам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 И според мен са жестоки, обаче на мене мозъка не ми е наред като цяло Айде като се мернеш некой ден в icq ще разпитам каквото трябва, че се сега и време нямам! Deal! До скоро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Тия хорове са психо работа. Човек като нищо може да си направи един Властелин с тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Четох за това чудо и искам да попитам: наистина ли може да възпроизвежда човешка реч, без да си личи, че е семплирана? Асоциациата, която ми идва наум е Talk It!, дето върви с Microsoft Plus! , ама то онова си е пълна трагедия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Софтуера, който ще ти свърши работа за това нещо се казва Yamaha Vocaloid и ако се заиграеш с него можеш да направиш такива вокали, че трудно се познава, че не са истински, а пък за бекове - хич. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Софтуера, който ще ти свърши работа за това нещо се казва Yamaha Vocaloid и ако се заиграеш с него можеш да направиш такива вокали, че трудно се познава, че не са истински, а пък за бекове - хич. Мерси , отдавна търся нещо такова. Ще ги пробвам и двете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Юли 30, 2005 Автор Share Отговорено Юли 30, 2005 Според производителите има само 5-6 различни гласни записани в три октави... но горере, знаеш какви чудеса прави звуковата карта Шегата на страна - тия хорове не можешда ги накараш да говорят май... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Язък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 дай един завоалиран линк към пиратската версия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 дай един завоалиран линк към пиратската версия да бе и аз се запалих по тия неща,търсих из многолюдните ДиСи хъбове за някоя фрии демо версия ама нищо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Юли 31, 2005 Автор Share Отговорено Юли 31, 2005 Не пиратствайте, другари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 В eMule ги има. Видях ги в два формата - GIGA и рефил. Аз тегля гигата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 аз ги имам в Гига ,мнооогооо кефят. и мъжките и женските гласове са яки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts