jFog Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover ебах ти колко сте зли... кво става?Данн напусна ли ни? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Убийствено! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Бъртън, тоз пезевенг на снимката кой е? Прилича на Steve Vai, мо вероятно не е той?... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 @Egon, ще си позволя да ти отговоря вместо Burton (сори ) - това е Jason Becker - Моцарт сред китаристите!!! :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover браво,браво,акустична жица отвсякъде !!! И на Pipo & Elo творбите много ми харесаха!!! Абе изобщо много талант,много нещо тука във форума !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 @Egon, ще си позволя да ти отговоря вместо Burton (сори ) - това е Jason Becker - Моцарт сред китаристите!!! :violin: Много точно казано...ако не и Моцарт и Паганини в едно :guitar: @Egon, ако не си слушал, определено си свали отнякъде - я соловия му Perpetual Burn, я Speed Metal Symphony на Cacophony /където са с Marty Friedman/ и слушай как едно 17 годишно момче е отвяло всички тогавашни китаристи...а и голяма част от сегашните! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Ей хораааа мед ви капе от китарките , жалко че не сте в БГ , пък и аз вече правих сватба , ма да ви кажа ако съм ви познавал поотрано щях да ви поканя да свирите на сватбата ми , само двамата и някой перкусионист .... Еееееххх щеше да е най романтичната сватба на света ... По хубаво и приятно нещо надали има като две китари и перкусия. Китарата е най любовния и романтичен инструмент и вие го показахте точно в тази му светлина Благодаря! Направихме го набарзо,... няма ко да лъжа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :bravo: :bravo: Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover ебах ти колко сте зли... кво става?Данн напусна ли ни? Никой не е напускал форума от нас Просто аз по-рядко влизам... visiondann... по-4есто...,ама май има6е някакав проблем с AXE,.. Надявам св да са се оправили Вси4ко най-добро на вси4ки И Благодаря!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 7, 2005 Автор Share Отговорено Август 7, 2005 Що други не постват?! Айде по-смело Тия дни ще пусна едно акусти4но кънтри :guitar: :violin: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Share Отговорено Август 7, 2005 Що други не постват?! Айде по-смело Тия дни ще пусна едно акусти4но кънтри :guitar: :violin: :guitar: ша постваме само че кухарката ми е у един френд...може ли да е запис на чиста китарка...с малко дилейче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 7, 2005 Автор Share Отговорено Август 7, 2005 Що други не постват?! Айде по-смело Тия дни ще пусна едно акусти4но кънтри :guitar: :violin: :guitar: ша постваме само че кухарката ми е у един френд...може ли да е запис на чиста китарка...с малко дилейче Всичко може! Моето кънтри ще е записано с диктофон Не се базикам!! Искам да видя как ще стане Аде пускай! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Август 7, 2005 Share Отговорено Август 7, 2005 нямам хубава кухарка под-ръка да е...а тая тука е зле....иначе имам една идейка която бих драснал набързо :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Август 7, 2005 Share Отговорено Август 7, 2005 аз колко идеи имам ама ме мързи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Август 7, 2005 Share Отговорено Август 7, 2005 Здравейте на всички! Приветствам идеята на DANN и се включвам с едно съвсем непритенциозно инструменталче,което записах наскоро в къщи. То беше поръчано за фон на някакъв документален филм,който така и не гледах. Всичко е записано от раз-включително и кейборда,както и хармонирта му. С 3 думи-изсвирил съм каквото ми падне:-)) Чуйте го ТУК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Август 7, 2005 Share Отговорено Август 7, 2005 Death Zone,много ми хареса инструментала ти-комплименти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts